xlm
Stellar'da neler oluyor? XLM piyasadan ayrışmaya devam ediyor

Stellar’da neler oluyor? XLM piyasadan ayrışmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Lumens (XLM) son 24 saatte ABD dolarına karşı yüzde 7’ye varan bir artış gösterdi. Fiyat artışının ardındaki itici güç, Fidelity’nin dijital varlıkları platformlarında taşımak için XLM Blockchain’i kullanabileceği söylentileri olması muhtemel gözüküyor.

Stellar Lumens Fidelity söylentileri ile mi yükseliyor?

Fidelity, kripto yatırımcılarının umutlarının yeniden yeşermesini sağlayan şirket olarak gündeme oturdu. İyimser yatırımcılar, Bitcoin ve Ethereum için yeni başlatılan bir kurumsal yatırım platformu olan Fidelity’nin yılsonundan önce kripto para piyasalarında uzun zamandır beklenen güçlü bir toparlanmanın önünü açacağını ümit ediyor.

Fidelity’deki kurumsal işler departmanı başkanı Tom Jessop’un Interstellar’ı oluşturan Blockchain platformlarından biri olan Chain’in eski başkanı olması, spekülasyonu güçlendiren önemli bir detay olarak duruyor.  C-seviyesi yöneticiler genellikle bağlantılarını ve ağını yeni müşterileri için kullanırlar ve bu da Stellar’ın Fidelity tarafından kullanılması durumunu ön plana çıkarıyor.

Jessop, Chain’de çalışmaya başlamadan önce 17 yıllık bir Goldman Sachs geçmişi bulunuyordu. Stellar topluluğu bu durumu da göz önünde bulundurarak Fidelity’nin Stellar ağını kullanması durumunda Goldman Sach’daki bağlantılarından dolayı onlarında Stellar ağını kullanması yönünde referans olabilir.

Fidelity söylentilerinin yanı sıra Hong Kong merkezli borsa Coinsuper, platformlarında XLM’nin listelenmesinin, likiditelerini artıracağını ve ülkedeki perakende yatırımcılara hitap edilebileceğini ortaya koydu. Coinsuper, Stellar Lumens’in Bitcoin ve Ethereum çiftleri ile listeleneceğini de duyurdu.

XLM fiyatını artırabilecek potansiyel gelişmeler

Fidelity hikâyesi planlandığı gibi yürümese bile, XLM sahiplerinin tokeninin yükseliş potansiyeli için bolca sebebi var.

Stellar’ın IBM’le kurduğu ortaklık sürekli olarak dikkat çekiyor. Bu durum tüm Stellar haberleri arasındaki en önemli gelişme. Stellar ağının teknoloji devi IBM tarafından çıkarılması planlanan ilk stabil coini piyasaya sürüleceği gerçeği piyasadaki XLM için bir başka katalizör olabilir. Bu durum 0,75 dolarlık rekor fiyatına da yaklaşabilmesini sağlayabilir. Ayrıca bu 75 sent direncinin geçilmesi yılsonuna kadar sırasıyla 80 sent ve sonrasında 1 dolar gibi bir seviyeye ulaşmasını sağlayabilir.

Başka bir gelişmeden bahsetmek gerekirse, Stellar’a dayalı varlıkları yedekleyen BLOC şirketi, Hyperion ve Stellar Lumens ağı adı verilen şirketler arasında bir ortaklık anlaşması başlattığını duyurdu. Hyperion’un Interstellar ile ortaklığının XLM değerini artırma potansiyeli ise Hyperion’un aslında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından tamamen düzenlenmiş bir ortamda dijital varlıkların ticaretini barındırması gerçeğinde yatıyor.

Stellar Lumens, yaklaşık 4,5 milyar dolar olan piyasa değeri ile CoinMarketCap kripto para listesinde 6. sırada yer alıyor.

captainaltcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin