Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı
Ari David Paul, Bitcoin için en büyük tehlikeyi açıkladı

CME Raporu: Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, üçüncü çeyrekte rekor seviyelere ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CME raporuna göre, Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin (Bitcoin futures’ler) ortalama günlük hacmi, bir önceki çeyrekle karşılaştırıldığında üçüncü çeyrekte önemli bir sıçrama yaşadı.

Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, bu çeyrek yüzde 41 arttı

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Bitcoin vadelilerini başlatan firma, sonuçları dün Twitter’da yayınladı. Aşağıdaki grafikte de görüldüğü gibi üçüncü çeyrekte ortalama günlük hacim 5.053’e ulaşarak bu rakamın 3.577 olduğu ikinci çeyreğe göre yüzde 41’lik bir artış işaret ediyor. Ayrıca bu rakam ilk çeyreğin 1.854 sözleşmesinde yüzde 170’lik bir artışı gösteriyor.

CME’nin yönetici direktörü ve küresel hisse senedi ürünleri ve alternatif yatırımlar başkanı Tim McCourt, geçtiğimiz ay Singapur’da düzenlenen Blockchain etkinliği Consensus’ta yaptığı konuşmada hacimlerin yükselişte olduğunu vurguladı. Ayrıca şirketin Asya pazarlarından da güçlü bir ilgi gördüğünü de ekledi.

“Bitcoin vadeli işlemlerin  yüzde 21’i Asya’dan geliyor.”

McCourt, katılımcılara yaptığı konuşmada şunları söyledi:

ABD dışında CME’de işlem gören %40 oranındaki Bitcoin vadeli işlemlerin %21’i Asya’dan geliyor.

McCourt ayrıca, CME’nin Bitcoin vadeli işlem piyasalarının, kripto pazarlarındaki düşüş nedeniyle suçlanmayacağını ve “pazarın sadece küçük bir parçası olduklarını” belirtiyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin