İşte Bitcoin piyasasına darbe vuran gelişmeler ve BTC’nin yeni hedefleri
İşte Bitcoin piyasasına darbe vuran gelişmeler ve BTC’nin yeni hedefleri

Xapo başkanı: “Kripto paraların yüzde 90’ının soyu tükenecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin cüzdan hizmeti sunan Hong Kong merkezli bir şirket olan Xapo’un başkanı Ted Rogers, şu anda listelenen kripto paraların büyük bir kısmının tedavülden kalkacağını iddia etti. Egemen kripto para için tam tersi düşüncelere sahip olan Xapo Başkanı, Bitcoin‘in küresel bir rezerv olacağını söylemişti.

Xapo Başkanı Ted Rogers: “Bitcoin’e yatırım yapmanın tam zamanı.”

Rogers, şu anda CoinMarketCap’te listelenen kripto paraların %90’ının, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna inanıyor. Ayrıca Rogers, piyasa durulduğunda, Bitcoin’in tekrar artacağını bu yüzden yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu düşünüyor.

Bu görüşe cevap olarak, dijital varlıklarda global ticaret imkanı sunan Shapesift.io şirketinden Erik Voorhees, piyasa hareketlerinin belki de “yok olma” tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu ileri sürdü.

Bitcoin’in kripto para piyasasının işlem hacminin %50’sinden fazlasını elinde tutuyor. Bu durumda yatırımcıların ve yorumcuların Bitcoin hakkında olumlu düşünmelerini sağlıyor. Bu gelişim ile yatırımcıların gerçek kripto para birimine odaklanıp diğer kripto paraları görmezden gelmeleri gerektiğini vurguluyor.

Yazım sırasında, 15 lider kripto paranın arasında bulunan, Ripple, Cardano, IOTA, TRON, Dash, NEO ve NEM neredeyse %50 düşüş sergiledi. Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin ve Monero’nun ise %80’den daha fazla düştüklerini gördük.

Bitcoin’in doğal olarak düşmekte olan kripto paralar üzerinde baskın bir yapı olarak ortaya çıkıp çıkmayacağı ve ne olacağını görmek için piyasaları takibe devam edeceğiz.

Coininsider

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin