Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı
Kucoin, KYC'yi tamamlayan müşteriler için para çekme limitlerini artırdı

Kucoin’in ikinci Titan Büyükelçisi Breyer Labs

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kucoin, yeni başlatılan Küresel Titan Büyükelçisi Programı’nın ikinci büyükelçisini açıkladı. İkinci büyükelçi Breyer Labs olacak.

Şirketin Küresel Titan Büyükelçisi Programı’nın, sektördeki kripto etkileyicilerinin büyükelçiler tarafından desteklenen projeleri listeleyerek Kucoin’e yardımcı olacağı öngörülüyor. Fikir, borsa için değer yaratan projelerin listelenmesinde borsaya yardımcı olabilecek bir elçiler topluluğu oluşturmak amacıyla yaratıldı.

Program piyasada hareketlilik yaşattı

Hareket, listelenecek coinleri seçmek için kendi dahili yeniden arama ekibini uygulayan Binance’in modeline kıyasla farklı bir program olacak. Program, borsaya farklı bir hava getirdi. Bu hafta başında seçtikleri ilk Titan Büyükelçisi Ian Balina pek çok eleştirinin odak noktasında yer almıştı.

Balina’nın Büyükelçi Programı’na katıldığı duyurusundan sonra şirketin bir kripto kişiliği seçmekten nefret ettiği ama Ian Balina’ya karşı gayet iyi niyetli olduklarını belirten açıklamalar geldi.

Kucoin, ikinci elçi olarak Breyer Labs’ın programa katıldığını duyurdu. Breyer Labs, kutu dışındaki yeni fırsatları takip eden şirket olarak tanımlandı.

Kucoin açıkladı

Breyer Labs, özellikle Asya’da çok iyi durumda ve sektördeki en iyi gelişmelerin Çin, Kore ve Japonya’dan geleceğini umuyor.

Programın borsada bazı kaliteli listelere yol açıp açmayacağı konusunda ise çok farklı düşünceler var.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin