Xapo Başkanı: “Bitcoin geleneksel altının yerine geçecek.”

Xapo Başkanı: “Bitcoin küresel rezerv para haline gelebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para devi Xapo Başkanı Ted Rogers, ABD dolarının bugün dünyada oynadığı role benzer şekilde Bitcoin‘in küresel bir rezerv varlığa dönüşebileceğine inanıyor.

Xapo Başkanı: “Bitcoin geleneksel altının yerine geçecek.”

Rogers, Bitcoin’in değerinin fiyat katalizörü eksikliğinden dolayı önümüzdeki birkaç hafta boyunca durağan kalacağını söyledi. Rogers açıklamalarına şunları ekledi:

Bitcoin’in fiyatının gelecek 7 ila 14 gün boyunca şu an bulunduğu yerden çok uzak olmayacağını düşünüyorum.

Rogers, Bitcoin’in uzun vadeli performansı hakkında olumlu düşünüyor ve önümüzdeki yıllarda yüz binlerce dolar değerinde olacağına inanıyor.

Rogers’a göre, 200.000 dolarlık bir Bitcoin, bugün dünyamızda bulunan halka açık herhangi bir şirketten daha yüksek bir değer olan 3 trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olacak. Rogers, bu konuda çok az şüphe duyduğunu söyleyerek Bitcoin’in altının yerine geçeceğini ve aynı zamanda her yerde geçerli küresel bir para haline gelebileceğini söyledi.

Xapo, dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri

Ayrıca Xapo Başkanı, kripto para piyasasındaki düşüşün likidite nedeniyle son zamanlardaki manipülasyon iddialarının haklı olabileceğine inanıyor. Rogers, bu manipülasyonun piyasanın olgunlaşmaya ve düzenleyicilerin manipülatörlerin kabusu olmaya başlamasıyla sadece kısa bir süre için var olacağını düşünüyor. Aynı zamanda Rogers, kısa vadeli fiyat spekülasyonu hareketini de reddederek, Bitcoin’in kısa vadeden ziyade uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu savunuyor. Rogers’ın açıklamaları düşüş piyasasını bir nebze de olsa rahatlatabilir. Çünkü Xapo, dünyanın en büyük kripto para şirketlerinden biri.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin