featured

Kripto analisti Solana (SOL) fiyat tahminini paylaştı: “Kolayca 15x yapabilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – YouTube tabanlı kripto analiz programı Coinsider’ın yakın tarihli bir bölümünde analist, Solana (SOL) fiyat tahminini paylaştı. Analistin Solana’ya ilişkin yükseliş duruşu dört temel noktaya dayanıyor: Solana’nın dayanıklılığı, gelişen geliştirici ortamı, çığır açan projeleri desteklemeye hazır olması ve benzersiz tüketici stratejisi.

Solana’nın dayanıklılığı

Coinsider’a göre, Solana’nın en büyük destekçisi olan FTX’in çöküşüne rağmen, blockchain platformu dikkate değer bir dayanıklılık gösterdi. SOL fiyatı %96 oranında bir düşüşün ardından 250 dolardan 10 dolara geriledi. Bu da birçok kişinin kripto para biriminin gücünün tamamen tükendiğini düşünmesine sebep oldu.

Solana SOL

Ancak analist,  Solana’nın günlük aktif adreslerinin 2023 yılı boyunca 300,000 civarında sabit kaldığını ve bu adreslerin Ethereum ve Polygon ile aynı seviyede olduğunu belirtti. Kripto para biriminin işlem hacimleri de şu anda FTX öncesi seviyelere sıçradı ve üretilen günlük ücretler açısından dördüncü sırada yer alıyor.

Bu faktörler ışığında SOL fiyatı Ocak 2023’ten bu yana %150 oranında bir artış kaydetti ve CoinMarketCap sıralamasında yeniden ilk 10’a girdi.

Büyüyen geliştirici sahnesi

Analist, Solana’nın geliştirici sahnesinin büyümekte olduğunu vurguladı. Şu anda tam zamanlı geliştiricilerin sayısı tüm blockchain’ler arasında dördüncü sırada yer alıyor. Bu, Cardano, Avalanche ve hatta Bitcoin’den daha fazla geliştiricinin Solana üzerinde çalıştığı anlamına gelir. Sunucu ayrıca Solana’nın yeni derleyicisi Solang’dan da bahsetti.

Çığır açan projeler

Solana, ekosisteminde çığır açan projeleri desteklemeye hazır. Sunucu, Judo, Margin Phi ve Cipher gibi DeFi alanında gelecek vadeden birkaç projeden bahsetti. GameFi nişinde Solana, Star Atlas ve BR1 Infinite gibi oyunların piyasaya sürülmesiyle birlikte projeleri geliştirmek için 150 milyon dolarlık bir fon oluşturdu. Solana ayrıca d-PIN (Merkezi Olmayan Fiziksel Altyapı Ağları) adında yeni bir niş geliştiriyor ve Helium gibi önemli projeler merkezi olmayan bir kablosuz ağ kuruyor.

Eşsiz tüketici stratejisi

Coinsider, esas olarak geliştiricilere hitap eden çoğu blockchain’in aksine, Solana’nın gerçek dünyadaki tüketicilere odaklandığını söylüyor. Analist, özel anahtarları depolayan ve kullanıcıların işlemleri kolayca imzalamasına olanak tanıyan Seed Vault adlı bir özellikle birlikte gelen, Solana Labs tarafından geliştirilen birinci sınıf bir Android cihaz olan Saga akıllı telefondan bahsetti. Solana Labs ayrıca, kullanıcıların blockchain’le çeşitli şekillerde etkileşime girmesine izin veren bir Chat GPT eklentisi başlattı.

SOL fiyat tahmini

Sunucu, Solana’nın potansiyelini Ethereum’un son döngüdeki performansıyla karşılaştırdı ve SOL fiyatının ayı piyasasının en düşük seviyesi olan 10 dolardan 30 kat daha kolay bir şekilde 300 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Analist, 25 dolara dokunulmasının ardından 15 kat artış gerçekleşeceğini düşünüyor.

SOL, son 24 saat içinde %2,08 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 22,97 dolar civarında işlem görüyor.

CryptoGlobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin