Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan göz kamaştıran BTC öngörüsü
Bitcoin tahminleri tutan Pompliano’dan göz kamaştıran BTC öngörüsü

Efsanevi analist Woo’dan çarpıcı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist Willy Woo’ya göre, Bitcoin (BTC) başka bir çöküşün eşiğinde. Willy Woo, yükseliş haberlerinden farklı olarak yeni Bitcoin çöküşünü belirtmek için Twitter’a yöneldi.

Willy Woo: ”Bitcoin başka bir çöküşün eşiğinde.”

Willy Woo’ya göre, Bitcoin (BTC) minimum uzun ve kısa pozisyonların sergilediği kararsızlık nedeniyle başka bir çöküşün eşiğinde olabilir. Willy Woo ayrıca, bundan sonra ayı piyasasının daha sert geçeceğini kripto yatırımcılarının bu nedenle dikkatli olması gerektiğini söylüyor.

Woo ayrıca, Bitcoin’in Ocak 2018’deki fiyat eğilimine benzer bir kalıba yöneldiğini de ekliyor. Analist bu durumun, bir boğa piyasasının sonunda bir düşüş eğiliminin başladığını gösteren fiyat oluşumu olduğunu da belirtiyor.  Woo “zirvedeki kararsızlığın” 2017/18 boğa koşusunun zirvesini takiben ayı piyasasına katkıda bulunduğunu vurguluyor.

Bir boğa piyasası görecek miyiz?

Willy Woo tam olarak, daha fazla fiyat düşüşünün yakında olduğuna inanıyor.  Ayrıca analist görüşlerini dayandırdığı faktörün yanlış olduğu kanıtlanırsa, ayı sezonunun sonunun geldiğini belirtebileceğini söylüyor.

İlginç bir şekilde, son zamanlardaki BTC fiyat analizleri, Bitcoin’in dibi gördüğüne işaret ediyor. Uzman ve analistler, 50 haftalık MA’nın 100 haftalık MA’nın altına düştüğünü ve bunun düşüş eğiliminin sonlandığını onayladığını belirtiyor. Ayrıca bu genelde satış baskısının tükendiğini belirten bir şey. Bitcoin’in dip seviyesine yönelik öngörüler ayı piyasası boyunca yapıldı, bu yüzden bir boğa sezonunun başladığının tek gerçek göstergesi zaman olacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin