Bayanlar ulusal basketbol derneği WNBA ve SportsCastr anlaştı
Bayanlar ulusal basketbol derneği WNBA ve SportsCastr anlaştı

WNBA Oyuncuları Derneği, SportsCastr ile anlaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kadınlar Ulusal Basketbol Topluluğu WNBA ve SportsCastr anlaştı. NFL’nin Ağustos ayında duyurduğu bir anlaşmanın ardından, SportsCastr canlı yayın platformu taraftarlar için canlı, etkileşimli video içeriği için WNBPA ile bir anlaşma imzaladı.

WNBPA’nın grup lisanslama ve oyuncu pazarlama temsilciliği kuruluşu olan REP Worldwide, ortaklığıyla SportsCastr’ın FanChain tokenini kullanarak basketbolseverlere dünyanın en seçkin kadın profesyonel basketbolcularından kaliteli içerikler sunacak.

WNBA ve SportsCastr anlaşması ne anlama geliyor?

Geçtiğimiz günlerde SportsCastr, NFL Oyuncular Derneği ile benzer bir anlaşma imzalamıştı ve taraftarlara renk yorumcuları olma, özel içerik ve oyuncu bilgilerine erişme olanağı sağladı.

Çığır açan NFL anlaşmasının bir yankısı olarak mevcut WNBA oyuncuları, hayranlarına çeşitli mesleki ve kolej sporları hakkında canlı yorumlar vermek, kişisel bilgileri ve diğer içerikleri paylaşmak için SportsCastr platformunu kullanmaya davet edilecek.
Portobet Giriş
SportsCastr, tüm oyuncu içeriğini bir araya getirecek ve hayranlara en popüler oyuncu akışlarını keşfedebilecekleri bir liderlik tahtası sağlayacak WNBPA için özel bir portal oluşturacak.

Ortaklıktan bahseden WNBPA Operasyon Müdürü Terri Jackson şunları söyledi:

Taraftarlar otantik etkileşimi istiyorlar. SportsCastr canlı akış platformu sayesinde oyuncularımız artık gerçek zamanlı olarak hayranları bir araya getirmenin heyecan verici bir yolunu kullanabilecek. Bu yenilikçi teknoloji, taraftarları ve oyuncuları daha da yakınlaştıran REP Worldwide aracılığıyla benzersiz grup lisanslama fırsatları oluşturma hedefimize de uygun.

FanChain’in eski NBA komiseri David Stern’den destek aldığı bildirilenler arasında. FanChain, spor etkinliklerini izleyen kullanıcıların kendi canlı yorumlarını sunarak hangi spor yorumlarını dinlemeyi ve katılmayı seçtiklerine izin verir.

Kullanıcılar, daha sonra kullanıcıları SportsCastr platformuna katılmaları için etkin bir şekilde ödüllendiren FanChain tokenlerini kullanarak popülerliklerine göre ödüllendirilir. Tokenler, premium oyuncu içeriğinin kilidini açmak, spor biletlerini veya mallarını satın almak ve oyunculara sanal hediyeler göndermek için platformda kullanılabilir.

NFLPA anlaşmasının ardından, WNBPA anlaşması, SportsCastr’ın FanChain’i spor endüstrisinde her yerde bir simge haline getirme hedefinde ileriye doğru atılan bir diğer adımı temsil ediyor.

SportsCastr CEO’su Kevin April açıkladı

NFLPA’dan WNBPA’ya, tüm taraftarlar ve sporcular için bir sese sahip olmak için bir platform sağlama misyonumuz var. Taraftarlara canlı interaktif video ve doğrudan oyunculardan özel içerik sunan WNBPA ortaklığı sayesinde, bu inanılmaz kadın sporcuların yetenekleri ve kişilikleri gelecek nesil hayranlar için sergilenecek.

Şirketten gelen bilgilere göre, WNBA oyuncuları 2018’in üçüncü çeyreğinde platformu kullanmaya başlayacak ve SportsCastr WNBPA portalı yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin