Dev kripto araştırması sonuçlandı.
Dev kripto araştırması sonuçlandı.

Dev kripto araştırması sonuçlandı: ETH en sevilen, XRP güvenilmeyen kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisi ile ilgili yüksek katılımlı bir araştırma gerçekleştirildi. Yatırım platformu SharesPost tarafından yürütülen dev kripto araştırması, genel olarak kripto para birimlerinin mevcut durumuna rağmen, çoğu kullanıcı ve perakende yatırımcılarının gelecek 12 ay boyunca kripto varlıklarını artırma konusunda iyimser bir vizyona ve plana sahip olduklarını açığa çıkardı.

Halk kripto para ve DLT’lere sonsuz güven besliyor

Araştırma ekibi anketi Temmuz ayında gerçekleştirdi ve 2490 perakende yatırımcı ile 528 bireysel akredite ve kurumsal yatırımcının yanıtlarını analiz etti. Cevaplar, genel olarak, halkın kripto para ve DLT’lerin gelecek vaat ettiklerini düşündüğünü gösteriyor.

Kripto para değerlemelerinde bu yıl yaşanan yüzde 60’lık düşüşe rağmen, tüketiciler ve yatırımcılar kripto ve Blockchain için uzun vadeli bir görünüm sunmaya devam ediyor.

Ethereum krallığını ilan etti

Ankete göre, hodler’ların %70’inin portföylerinde 100 bin dolardan daha az kripto para var.

Bitcoin, diğer kripto para birimlerine karşı kaybettiği kabulün bir parçası olmaya devam ediyor. Yatırımcıların %70‘inden fazlası, Ethereum‘un en başarılı para birimi olduğuna inanıyor. Ancak, bu rakam yılın başındaki %87’lik kabulden çok daha düşük.

BTC’ye geleceğin lideri gözüyle bakılıyor

Buna karşılık, Bitcoin kabulü Ocak ayındaki %48’lik performansını Temmuz 2018’de %68’e çıkardı. Bitcoin ve Ethereum’u XRP, LTC, BCH ve XMR takip ediyor.

Aksine, gelecekteki beklentiler, toplumdaki en güvenilir kripto olarak Bitcoin’i (BTC) pekiştiren çok farklı bir panorama sunuyor. Tüketicilerin %78‘inden fazlası Bitcoin’in en başarılı para birimi olmasını bekliyor. Ethereum %52 ile ikinci sırayı alıyor ve Litecon %41 ile üçüncü sırada bulunuyor.

XRP’ye güvenilmiyor

Yatırımcılar en iyi performans gösteren kripto paraların ETH, BTC ve XRP olduğuna inanıyor. Buna karşın, tüketiciler güvenilirlik bakımından XRP’yi hala yeterli görmüyor. Bu alanda BTC, ETH ve LTC’nin en iyi kripto paralar olduğu düşünülüyor.

Benzer şekilde Ocak ayına göre kripto para alma planları olan yatırımcı sayısı azalırken, dijital varlıkları elde etme planları olan tüketicilerin sayısı arttı.

Her iki sektör de, insanların kripto paraya yatırım yapmasını engelleyen ana konuların belirsizlikler ve siber güvenlik sorunları olduğunu düşünüyor.

Lider kripto para borsası Coinbase

Görüşülen kişiler arasında Coinbase en popüler borsa oldu ve görüşme yapılan her iki sektör de çok yüksek bir kripto farkındalığı gösterdi. Yatırımcıların %100’ü kripto paraları hakkında bilgi sahibiyken, kullanıcılar arasında bu oran %97.

Dev kripto araştırması başka neler söylüyor?

Daha fazla bilgi için buraya tıklayarak raporun tam versiyonuna erişebilirsiniz.

cryptocrimson

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


en güvenilir bahis siteleri

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin