Wirex 150 para birimini destekleyen kartını duyurdu.
Wirex 150 para birimini destekleyen kartını duyurdu.

Wirex çok yakında XRP desteğine kavuşuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha kolay kullanım için Visa ve Mastercard hizmetlerine bağlı kripto para cüzdanları sunan bir hizmet sağlayıcı olan Wirex, son raporlara göre XRP’yi eklemek için birtakım çalışmalar yapıyor.

Wirex CEO’su Matveev: “Düşündüğünüzden daha yakın…”

Hizmetin beklenenden çok daha kısa süre içinde hayata geçebileceğini söyleyen Pavel Matveev, Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Wirex Wallet, geçtiğimiz yıl Japon bankacılık devi SBI Holdings’le ortaklık kurdu ve bu sayede adopsiyonu artırmak için Bitcoin ve kripto para cüzdanı sağlamayı hedefliyor. Japon kriptoseverler zaten platform ile ilgili bir deneyime sahipti.

Wirex CEO’su Pavel Mateev, şunları söyledi:

Japon müşterileri VISA destekli kripto para banka kartımızı diğer ülkelerdeki müşterilerimize göre daha düzenli kullanıyorlar. Yen banknotunu hak eden Japon müşterilerimize yakın zamanda teslim edeceğiz.

“SBI Group’un vizyonunu takdir ediyoruz.”

Platformun kurucularından Dmitry Lazarichev de ortaklık hakkında şunları söyledi:

SBI Group Blockchain ve kripto paraların net bir şekilde anlaşılmasına ve vizyona sahip. Doğru yatırımcı arayışında seçici davranıyoruz ve mümkün olan en iyi uyumu bulmak bizim için önemli. Müşterilerimiz de aynı zamanda bu işbirliğinden büyük ölçüde yararlanacak.

SBI Group ise Japonya’nın en büyük bankacılık gruplarından biri. Yakın zamanda, kurumsal yatırımcılar bir kripto borsası başlattılar. CEO’ Yoshitaka Kitao, XRP’nin büyük bir destekçisi olarak tanınıyor.

“XRP küresel hale gelecek.”

Yoshitaka Kitao, Ripple ile yaptığı röportajda şunları söyledi:

Sadece açık bir kullanıma sahip değil, XRP diğer dijital varlıklardan daha hızlı, daha ucuz ve daha ölçeklenebilir. Dijital para birimlerinin küresel bir hale geleceğine inanıyorum.

SBI Group’un Wirex’e 3 milyon dolar yatırmasından sonra ortaklık başladı. SBI Group’un DLT ve kripto para alanında uzmanlığını geliştirmek istediği biliniyor. Japonya’daki Wirex için halihazırda kurulmuş olan piyasaya XRP’nin potansiyel olarak tanıtılması, spekülatörlerin ana akım içine coinleri benimsemesi anlamına gelebilir.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Wirex uygulaması Ripple (XRP) için destek ekliyor: XRP fiyatları ne durumda?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin