Kripto kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa'da Visa'nın ana üyesi oldu
Kripto kartı ihraçcısı Wirex, Avrupa'da Visa'nın ana üyesi oldu

Wirex, kripto paranın geçerli olduğu Visa kartlarını piyasaya sundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wirex, Avrupa’da entegre kripto para ve çok paralı hesapları tanıttı. Böylece, endüstri çapında bir kapatma sonrasında, kripto-para birimi harcamaları artık AB’ye geri geliyor.

Yeni temassız VISA banka kartları da geliyor

Aynı zamanda şirket, fiat ve kripto para birimleri arasında hızlı bir değişim sunan ilk çok paralı hesapları ve müşterilerin paralarını harcayabilmelerine olanak tanıyan yeni temassız VISA banka kartlarını piyasaya sürdü.

Bu yılın başlarında kripto para birimlerinden dönüştürülen fiat paralarla nakit harcama hizmeti veren tüm kart işlemleri, sektör genelinde bir kapatma nedeniyle Avrupa’da yapılamıyordu. Wirex, yeni çoklu para birimine (GBP, EUR, USD, BTC) gerçek banka kartlarını entegre etti. Bu yeni entegre hesaplar geleneksel finansal hizmetlerin esnekliğini sağlıyor. Bitcoin‘lerin, global VISA ağına erişmesine imkan veriyor.

Wirex kartları ile alışveriş yapabilir, ATM’lerden para çekebilirsiniz

Wirex CEO’su Pavel Matveev konu il ilgili şunları söyledi:

Wirex, şu anda Avrupa’da kripto para birimlerini günlük hayatınızın bir parçası haline getiren banka kartlarına entegresini sağlayan tek tedarikçidir. Mağazalarda harcama yapmak, internetten alışveriş yapmak veya ATM’lerde para çekmek artık çok daha kolaylaştı. Temassız Visa banka kartları ile entegre kripto para hesaplarını bir araya getiren ilk şirket olduk.

Bugünden itibaren, İngiltere’de bu hesapları ve kartları almak mümkün olacak. Fransa, Almanya ve İtalya’da 20 Mart’ta piyasaya çıkacak kart, AB ülkelerinde 27 Mart’ta faaliyet geçecek. AB ülkelerine teslimattan kısa bir süre sonra ise kartlar Asya’da satışa çıkacak.

Bitnovosti

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin