Ripple 10 milyar dolar değerinde mi? CNBC analistleri tartışıyor
Ripple 10 milyar dolar değerinde mi? CNBC analistleri tartışıyor

Wirex anketi: Yatırımcılar Ripple (XRP) tokenini BTC, LTC ve ETH’ye tercih ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wirex anketi, insanların Ripple (XRP) tokenini BTC, LTC, ETH’ye tercih ettiğini gösteriyor. Kripto cüzdan uygulaması Wirex, BTC, ETH, LTC ve XRP arasında seçim yapmalarını istediği bir anket düzenliyor ve takipçilerinin kripto tercihlerini görmek istiyor.

 Wirex anketi: Ripple’a talep artıyor!

Visa banka kartı sunan kripto cüzdan uygulaması olan Wirex, takipçilerinin kripto para birimini tercih ettiklerini görmek için bir anket düzenliyor. Araştırma kapsamında takipçilerin BTC, LTC, XRP ve ETH arasından birini seçmelerini isteniyor. Basın süresi itibariyle, 3.679 Twitter kullanıcısı oy kullandı, %77’si XRP, %12’si BTC, %7’si LTC’yi seçti ve sadece %4’ü ETH’yi seçti. Bu günlerde, kripto cüzdan entegrasyonları, kripto para borsaları listelemeleri ve kurumsal bankaların para transferi amacıyla daha fazla kullandıkları kripto para XRP olması nedeniyle bu anketin sonucu hiç de şaşırtıcı değil.

Ayrıca, anket kapsamında alım yapılmaya en uygun kripto para da XRP oldu. Bitcoin, orta vadede stok değeri açısından tercih edilmedi. Ethereum ise Ethereum Blockchain ağı üzerindeki işlemleri kolaylaştırmaya yardımcı olmak için geliştirildiği gibi günlük işlemler için kullanılmamalıdır. Öte yandan, LTC’nin iş kanıtı (POW) temelli konsensus mekanizması, önceden çıkarılmış olan XRP’ye kıyasla daha zahmetli görülebilir.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin