Reuters:
Reuters: "Bitcoin çalınırsa onu geri alamayabilirsin."

İngiltere’de bir bira kulübü, Bitcoin ile ödeme alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere’deki bir bira kulübü, Bitcoin’i bir ödeme yöntemi olarak kabul ediyor. Bristol merkezli bira kulübü Mr. Wolfs, bu hafta Bitcoin topluluğunun, dijital cüzdanlarını kullanarak ödeme yapabileceklerini açıkladı.

Bira kulübü, Bitcoin ödemesinden memnun

Bu fikir, bir medya yapım şirketi “Dog and Bird” ün liderliğinde ortaya çıktı. Dog and Bird’ün kulübün üstünde bir ofisi var ve şirket, “Güven Protokolü” olarak adlandırdığı, kripto paralarla ilgili belgeseller çekiyor.

Medya yapım şirketinden iki yapımcı Liam Turner ve Tom McKerrow, müşterilerinin Bitcoin kullanarak günlük işlem yapabilmelerini sağlayan yeni bir sistem olan Anypay’den esinlenerek bu fikri ortaya attıklarını açıkladı.

İki yapımcı bu fikri, müşterilerin sanal paralarını gerçek dünyada kullanmaları konusunda teşvik etmek için Mr. Wolfs yönetimine sundular.

Liam şunları söyledi:

Bu teknolojiyi Bristol’de görmek çok güzeldi. Herkes sadece dijital cüzdanlarını kullanarak gerçek dünyadan alımlar yapabilmekten keyif alıyor.

Kulüp sahibi Mark Wolf şöyle söyledi:

Bitcoin’i tam olarak destekliyorum ve bu yeni para biriminin, küçük işletmeler için çok fazla fayda sunan alternatif bir ödeme yöntemi olarak parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorum.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin