Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!
Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!"

Winklevoss kardeşlerden şaka gibi itiraf: “Tüm Bitcoin’lerin yüzde 1’ine sahibiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisinin en popüler figürlerinden Tyler ve Cameron Winklevoss, multi-milyar dolarlık bir Bitcoin serveti biriktirdiklerini iddia ederek tüm dikkatleri üzerinde topladı.

Winklevoss kardeşlerin Bitcoin varlığı 2,2 milyar doları aştı

Barstool Sports’un kurucusu ve trader Dave Portnoy ile merakla beklenen bir toplantıda bir araya gelen Tyler ve Cameron Winklevoss, var olan tüm Bitcoin’lerin %1’ine sahip olduklarını doğruladılar. Söz konusu meblağın 184.610 BTC’ye eşit olduğu düşünüldüğünde Gemini kurucularının mevcut Bitcoin varlıkları 2,2 milyar doları aşıyor.

CNBC’ye göre Winklevoss kardeşler, devasa BTC servetlerini 2013’te 11 milyon dolar ile başlattı. Yatırımları yedi yılda neredeyse %20.000 arttı.

Dave Portnoy da 200 bin dolarlık BTC satın aldı

1,7 milyonun üzerinde Twitter takipçisi olan Dave Portnoy ise bu ayın başlarında önde gelen kripto paraya ilgi göstermeye başladı. Winklevoss kardeşler, Barstool Sports’un kurucusunu Bitcoin’e daha fazla para yatırması için ikna ettti.

Bitcoin’i internet altını gibi düşünüyoruz. Yani altını değerli kılan aynı nitelikler, sınırlı olduğu gerçeği… Bitcoin aslında değer olarak sabittir ama dijitaldir. İnternette yaşıyor. Altının neden ilginç olduğunu düşünürseniz, Bitcoin internet için altındır.

Portnoy, piyasa değeri bazında dünyanın en büyük kripto para birimine 200.000 dolar yatırırken, en büyük beşinci kripto olan Chainlink’ten (LINK) de 50.000 dolar değerinde alım yaptı.

Bu arada Michael Van De Poppe’nin son tahminlerini okumadıysanız çok şey kaçırmışsınız demektir. Buradan okuyabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin