Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

Chainlink fiyatı yine rekor kırdı! Altcoin piyasası çok hareketli

service service
Share

Share This Post

or copy the link

20 dolar sınırına gelerek tüm zamanların en yüksek seviyesini gören Chainlink (LINK) fiyatı rekordan sonra da durulmadı. Son 24 saatte %16 değer kazanan kripto para yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Bu esnada BTC yatay yönde kaldı ve Bitcoin hakimiyeti %58,7’ye kadar geriledi. Altcoin piyasası haftanın son gününe çok hareketli girdi.

Bitcoin durağanlaşırken altcoin piyasası alevlendi

11.750 doları aştıktan sonra 12.000 dolar sınırında küçük dalgalanmalar gören BTC fiyatı, sonrasında yine 11.900 doların altına düştü. Görünüşe göre Bitcoin 12 bin doları fethetmeye hazırlanıyor ancak yine de tüm riskleri göz önünde bulundurmakta fayda var. Zira altcoin cephesi, özellikle LINK önderliğinde çok hareketli.

EOS, Yearn Finance (YFI) ve Kava’yı da arkasına alan Chainlink tüm zamanlar rekorunu kırmayı başardı. Altcoin piyasasındaki hareketlilik son 24 saatte de tüm hızıyla devam ediyor. Öyle ki LINK için 2020 yılını tanımlayacak kelime bulmak hayli zor.

Chainlink fiyatı 20 dolara dayandı ve rekor kırdı

LINK, temmuz ayının başlarında 6 doların üzerine çıktığından beri sürekli rekorlar kırdı. Önce 10 doları ve sonra 15 doları da kıran LINK yalnızca birkaç saat önce 19,75 dolarla yeni ATH’sini kaydetti. Bu son fiyat gelişmeleriyle, LINK’in 20 doları aşmasının sadece bir zaman meselesi olduğunu varsaymak pek de riskli olmayacaktır.

EOS ve Tron da sert yükseldi

Çinli blok zinciri protokolü EOS’un yerel dijital varlığı %12 arttı ve 4 dolara yaklaştı ki bu, EOS’un mart başından bu yana gösterdiği en yüksek seviye.

Tron ayrıca %6’nın üzerinde bir artış gösterdi ve böylece DeFi alanında kitlesel benimsenmeyi artırmak için Waves ile stratejik ortaklığın ardından fiyatını ikiye katladı.

Bununla birlikte en etkileyici kazançlar, düşük değerli altcoinler arasında ve özellikle DeFi kanadında dikkat çekiyor. Reserve Rights %40,  Kava %24 ve Yearn Finance (YFI) %22 arttı. Status (%13), Ren (%12) ve Band Protocol (%10) da çift haneli yüzdelerle artıyor.

Buna karşılık, Swipe (-%8,6), 0x (-%7,5), THORChain (-%6,5) ve Kyber Network (-%5,5) en önemli kaybedenler.

Bu arada ABD’de dijital dolar çalışmaları ile ilgili gelişme var. Buradaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin