Winklevoss kardeşler, Facebook Coin hakkında ilk kez konuştu
Winklevoss kardeşler, Facebook Coin hakkında ilk kez konuştu

Winklevoss kardeşler, Facebook Coin hakkında ilk kez konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Telegraph ile yapılan bir röportajda, Winklevoss ikizleri, kripto yolculukları, Gemini’nin geleceği ve eski rakipleri Zuckerberg’in Facebook Coin’i ile sektöre olan baskını anlattı.

Gemini’nin Facebook’la tarihi çok ünlü ve Mark Zuckerberg’i Facebook için fikirlerini çaldığından dolayı dava etti. Daha sonra tazminat olarak, Winklevii Facebook hisseleri için 20 milyon dolar ve 45 milyon dolar aldı, bu parayı kripto para birimini finanse etmek için kullandı, ilk Bitcoin takipçisi (BTC) ve dünyadaki ilk Bitcoin milyarderlerinden biri oldular.

Facebook Coin rakabete girdi

Şimdi eski rakipleri, yeni ortaya çıkan pazara istikrarlı bir Facebook markalı token sunarak rekabete girdi. Şaşırtıcı bir şekilde, İkizler girişimi açık kollarla selamlıyor gibi görünüyor. Görüşme sırasında Tyler, aynı pazara giren Zuckerberg’in “havalı” olduğunu ve ardından Cameron ise Facebook’un kripto para birimini başlatmasının “gerçekten iyi” olduğunu söyledi.

Cameron, Facebook Coin için pazarın değerini arttırarak kriptoların daha fazla insana ulaşmasını sağlayacağını belirtti. Tyler erkek kardeşine destek verdi ve bu fikrin güçlü olduğunu şu sözlerle dile getirdi:

İnsanlar birbirleriyle bağlantı kurmak istiyor, ancak insanlara ve değerli şeylere para ödüyorsanız, bu gelişmeler daha önemlidir.

Winklevi, kendi işine dönerek, Gemini’nin Amazon kadar başarılı olabileceğine ve pazarın yükselişini kendi takas işlemleri ile eşleştirebileceğini öne sürerek şunları ekledi:

İlk 10 yılda birçok insan, Amazon’un, Barnes and Noble ile rekabet etmediğini düşünüyordu. Ama nasıl bittiğini biliyoruz. Kripto para birimi o kadar genç ki, bu yolculukta sadece birkaç yıldır var.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin