Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!
Milyarder ikizler Bitcoin için bu “çılgın” seviyeyi işaret etti! “Altını bile geçecek!"

Winklevoss kardeşler ”Bitcoin uzun vadede trilyon dolarlık bir varlıktır”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tyler ve Cameron Winklevoss, Winklevoss kardeşler olarak daha iyi bilinir, önümüzdeki yıllarda Bitcoin piyasa değerlemesinin trilyonlarca doları geçmesini beklemektedir.

Winklevoss İkizlerinin Tahmininin Esasları

Cameron Winklevoss, CNBC ile yaptığı bir röportajda , bitcoinin özelliklerinin taşınabilirlik, bölünebilirlik ve para arzı da dahil olmak üzere pek çok açıdan altından daha iyi derecede büyüklükte bir değer deposu olarak çalışmasına izin verdiğini açıkladı.

Her zaman Bitcoin özelliklerine bakıldığında, altın 2.0 olduğunu hissediyorduk. Altın kıt, bitcoin gerçekten düzeldi. Bitcoin yolu daha taşınabilir ve bölünebilir bir yol.

O, bitcoin’in uzun vadede 6 trilyon altın piyasasını bozmaya devam edebilmesi halinde, bitcoin piyasa değerlemesinin halihazırda 300 milyar dolara yaklaştığı göz önüne alındığında, nispeten kısa bir sürede bir trilyon doları bulabileceğini de ekledi. .

Winklevoss, “Uzun vadeli, yönlü olarak, çok trilyon dolarlık bir varlıktır – oraya ulaşmasının ne kadar süreceğini bilmiyorum” diye vurguladı.

Bitcoin, küresel finans endüstrisini merkezi olmayan bir değer deposu olarak hızla dönüştürüyor. Bitcoin pazarının önümüzdeki birkaç yıl içinde büyüme oranını sürdürebilmesi, altın ve kıyı bankacılığı sektörlerine nüfuz edecektir. Altın ve offshore bankacılık sektörünün birleşik pazar payı yaklaşık 40 trilyon dolara ulaşıyor.

Winklevoss, diğer para birimlerinin ve kripto para birimlerinin, bitcoin rekabeti olmadığını belirtti. Aksine, diğer güvenlik cenneti varlıkları ve altın gibi değerlerin depolanması kriptokrasinin gerçek rekabetidir. Açıkladı:

“Bitcoin diğer para birimleriyle rekabet etmiyor. Altın ile yarışıyor. Bitcoin sektörün en eskisi, ilk olmasının getirdiği avantajı var ve muazzam likidite var “

Offshore Banka Hesaplarında Saklanan 32 trilyon ABD Doları

2015 Nisan’ında Varlık Koruma Planlayıcıları tarafından yapılan bir araştırma, offshore banka hesaplarında tutulan nakit ve varlık miktarının 32 trilyon doları aştığını tahmin ediyor.

O zaman vergi hukukçusu ve Lihtenştayn servet danışmanı Philip Marcovici, hem offshore bankacılık hesaplarında para depolayan bireysel ve kurumsal yatırımcıların, vergi önleme amacı taşımadıklarını, ancak gizlilik ve mali gizlilik elde ettiklerini belirttiler.

“Çoğu insan için, sadece vergileri ödememenin amacı değil. Marcovici , gizlilik hakkını elde etme ve finansal gizlilik aramak amacını taşıyor ” dedi .

Bitcoin, yapısal ve kavramsal olarak bireylere ve kurumsal yatırımcılara offshore banka hesaplarına kıyasla para depolamak için daha iyi bir sistemdir, başta hükümetlerin offshore banka hesaplarını daraltmaları nedeniyle. 2016’da ABD hükümeti, 48 milyar dolar tutan 43.000’den fazla off-shore banka hesabını içeren 1.3 milyar dolarlık vergi cezasına çarptırıldı.

Merkezi olmayan ve eşler arası bir değer deposu olan hükümetler, kripto para yatırımlarında ve hesaplarda muhtemel baskıları yapamazlar. Dolayısıyla, offshore banka hesaplarının sağlanması amaçlanan yatırımcılara gizlilik ve finansal gizlilik sağlar.

Bitcoin küresel offshore bankacılık sektörünün yüzde 10’unu oluşturabilirse, bitcoin’in pazar payı 3,2 trilyon doları aşabilir. 21 milyon adet Bitcoinden yola çıkarak  BTC fiyatının 152.380 $ olduğunu varsayarsak, 3.2 trilyon ABD doları piyasa değerine ulaşmış oluyor.

Winklevoss kardeşler, aynı zamanda ilk Bitcoin milyarderleri olarak biliyorlar. 

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin