Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”
Bitcoin milyarderleri yeni gözdelerini açıkladı: “Bu iki altcoin en az 15 yıl sürecek.”

Winklevoss ikizleri: “Bitcoin 7 trilyon dolarlık altın piyasasını geçebilir”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Winklevoss ikizleri gibi Bitcoin’deki en büyük isimler, bir adaptasyon dalgasına ve yüksek bir Bitcoin fiyatına olan inancını tekrar ettiler

Cameron Winklevoss: “Bitcoin zor para olduğunu kanıtlıyor”

Sosyal medyada, girişimci ve Proof of Keys organizatörü Trace Mayer, Bitcoin’in parlak bir geleceği olduğunu konusunda Tyler ve Cameron Winklevoss’a katıldığını söyledi.

ABD kripto para borsası platformu Gemini’yi başlattığından beri, Winklevoss ikizleri daha büyük pazar sermayesi için altcoin ticaretinin başlamasına rağmen Bitcoin’in başarıda büyük payı olduğunu söylüyor.

Cameron Winklevoss, Pazartesi günkü Reddit Me Anything seansı sırasında şunları söyledi:

Bitcoin kesinlikle kripto paraların lideridir! Ağ etkilerini yenmek çok zor – yani ‘zor para’ (değer deposu) açısından uzun vadede Bitcoin’in kazanması kaçınılmaz.

Ona katılan ikizi ise Bitcoin hakkındaki görüşlerinin en başından beri değişmediğini dile getirdi:

Bitcoin’in hala altından daha değerli bir varlık olacağına inanıyoruz. Bu tezimizde haklı çıkarsak Bitcoin piyasası zamanla yaklaşık 7 trilyon dolarlık altın piyasasını aşacaktır.

Bu hesaplama ile varsayılan nihai Bitcoin arzı göz önüne alındığında, tek bir Bitcoin fiyatının 333.333 dolar değerinde olması gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Mayer: Bitcoin bir kara delik gibi sermayeyi kendine çekebilir

Bitcoin fiyatı şu an 4.000 dolar civarlarında ve şimdiye kadar 2019’da çılgınca bir yükseliş davranışı üretemedi. 4000 dolar civarında seyretmesini muhtemel gören yorumcular, genel olarak daha aşağı bir seviyenin, yükseliş trendini kırabileceğini kabul ediyorlar.

Proof of Keys etkinliği ile kullanıcıların fonlarını üçüncü part uygulamalardan kendi kontrollerine almalarını amaçlayan Mayer, artık fiat kaynaklardan gelen potansiyel yatırımları bekliyor. Ve bunların “efsanevi” olacağını söylüyor.

Sermaye akışını çekmek için sonsuz genişletilebilir servet depolama gemisini boşaltın. (A) Steril varlık olarak, (Bitcoin) fiyat artışı, diğer varlıklardan servet transferidir. Dünyanın bilançosunda bir kara delik gibi sermayeyi çekebilir.

Bu yılın ilk çeyreği ise ilk büyük kurumsal yatırımcıların fonlarının Bitcoin’e girmesi bekleniyor. Öyle ki bu ay düzenlenmiş ticaret ekosistemi Bakkt fiziksel Bitcoin vadelilerini sunmaya başlayabilir. Ayrıca Nasdaq da yakın zamanda piyasaya girmesi beklenen kurumsal yatırımcılar arasında görülüyor.

bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin