26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi
26 Eylül Ethereum (ETH) ve Algorand (ALGO) fiyat analizi

Ethereum Vakfı, Parity Technologies’e 5 Milyon Dolar bağışlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Ocak’ta yayınlanan resmi Ethereum (ETH) blogunda yayınlanan bir habere göre, Ethereum Vakfı, Birleşik Krallık merkezli Parity Technologies şirketine 5 milyon dolarlık bir bağış yaptığını açıkladı.

Gönderiye göre, hibe ölçeklenebilirlik, kullanılabilirlik ve güvenlik çalışmaları için verildi. Yani, bu para “Parity’nin Casper projesindeki, paylaşım, hafif istemciler, geliştirici araçları, kalite, denetimler ve altyapı iyileştirmeleri konusundaki çalışmalarını finanse edecek.”

Ayrıca, bildiri, fonlamanın “Parity’nin ilkini tamamladığı gelişmeyi destekleyen birkaç dilimde” verileceğini açıklıyor. Fonlamanın diğer bölümleri, kurul standardı eWasm uyumluluk çalışmasının tamamlanması üzerine verilecek. Uyum çalışması ise mainnet için hafif cüzdan ve Faz 0 ile Faz 1’in paylaşılmasının başarıyla tamamlanmasını içeriyor.

Parity, en iyi bilinen Ethereum istemcilerinden birini geliştirmesi ile biliniyor

Daha önce Bir Ethereum Parity çoklu imza cüzdanına sahip bir kullanıcının, temelde yapılan akıllı sözleşmelerde bulunan bir güvenlik açığından yararlanarak, yanlışlıkla 280 milyon dolar değerinde kazandığı iddia edilmişti.

Fonların 360 milyon dolar olduğu bu yıl Nisan ayında, bu olayın tersine çevrilmesi ile ilgili bir hafta süren oylamada, katılımcıların yüzde 55’inin oyu ile fonların bulundukları yerde kalması şeklinde sonuçlanmıştı.

Ekim’de, Parity yepyeni bir Mac’te sadece on beş dakika içinde canlı bir Blockchain lansmanına başladı. Bu raporda, Parity’nin kurucusunun, platform lansmanının sürecinin hızını vurgulamak amacıyla gösterinin bir parçası olarak streç filmden çıktığını bildirdi.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin