Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi
Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi

Willy Woo, Bitcoin’in altılı rakamlara ulaşacağını söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının en iyi yorumcuları arasında gösterilen Willy Woo, Bitcoin ve boğa piyasası hakkında konuştu. Woo, Bitcoin’in altılı rakamları göreceğine inancını yeniledi. Ancak boğa sezonunun bir yıl daha uzama ihtimalinin olduğunu da vurguladı.

Bitcoin ve türevlerinde istikrarlı yükseliş devam ediyor. 2021 yılının son çeyreğinde yeniden atağa kalkan kripto varlıklar, ATH tazeliyor. Bitcoin ve Ethereum gibi piyasanın ilk iki varlığı önderliğinde ilerleyiş yaşanıyor. Ara ara düzeltme ve borsaların Short patlatma işlemleriyle aşağıya yönlü hareket oluyor. Ancak Temmuz ayından bu yana genel bir yükseliş kanalı oluştu.

Piyasanın pozitif seyir izlemesi yıl sonu beklentilerini çoğaltıyor. 100.000 bin dolar Bitcoin beklentisi halen masada. Konuyla ilgili analistler grafik üzerinde muhtemel varış noktalarını yatırımcılarla paylaşıyor. Willy Woo ise, altı haneli rakamlar için beklentisini vurguladı ve boğa sezonu eskiye göre daha uzun olabileceğini belirtti.

Boğa piyasası bir miktar daha gidebilir

Willy Woo, Preston Pysh’in ev sahipliği yaptığı “Bitcoin Fundamentals” podcast’ine katıldı. Yapılan röportajda Woo, uzun vadeli Bitcoin akümülatörlerinin, özellikle önceki boğa döngüleriyle karşılaştırıldığında, her zamankinden daha zengin olduğunu dinleyicilerle paylaştı.

Ünlü kripto ve zincir analisti Woo, “yüksek net değerli yatırımcıların bolluğunun Bitcoin’in fiyat görünümü için olumlu olduğunu ve BTC üzerinde uzun vadeli uzatabilecek önemli miktarda satın alma baskısı oluşturuyor.” açıklamasını yaptı ve şunları ekledi:

“2021 yılın ilk yarısında satın alınan tüm yeni varlıkların artık uzun vadeli sahipleri bulunuyor. Ayrıca bu varlıklar için zirvede oldukları bir yerdeyiz. Uzun vadeli tutulan Bitcoin’ler bizi altı rakamlı değere götürmek için gerekli olan kilitlenmeyi sağlıyor.”

cryptoglobe

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin