Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı
Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı

Whale Alert: Yeni basılan 19 Milyon USDC hazineden bilinmeyen cüzdana taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Whale Alert Twitter hesabı, kripto para işlemlerine ilişkin canlı izleyicilerinden en son olan USDC Hazinesi, 19 milyon tokeni bilinmeyen bir cüzdanına taşıdı.

USDC, kripto para alanında CENTRE adında bir şirket konsorsiyumu tarafından dolar bazında sabit bir kripto para. Bugün erken saatlerde, Balina Uyarısı, USDC Hazine ve bilinmeyen bir cüzdan arasında yaklaşık 20 milyon USDC hareketini takip etti. İşlemi takip ederken, kuşkusuz kripto topluluğunu şaşırtan 20 milyon USDC coini 18.991.743 USD değerinde olmasıydı.

İşlem 4 Aralık’ta Hazine cüzdanından bilinmeyen bir cüzdan adresine başarıyla gönderildi. İşlem ücretlerini 0,0005363955 Ether (0,08 $) olarak taşıyan 1330 blok onayı ile tamamlanmış görünüyor.

Buna ek olarak, 2019 Kasım ayının sonlarında, Balina Uyarısı USDC Hazinesi’nden bilinmeyen bir cüzdana başka bir transfer daha paylaştı. Bu seferki transfer, 9.978.370 USD değerinde 10 milyon USDC oldu. İşlem 12 gün önce 21 Kasım tarihinde 0,000680113 Ether karşılığında gerçekleşti.

USDC balina hareketlerinde artış

Kripto para biriminin bu ve daha büyük kripto transferleri kripto pazarında oldukça yaygın olsa da, USDC transferleri bu seviyede nispeten yeni. USDC’nin, ABD doları (USD) sabitli hizmet veren Tether (USDT) ve TrueUSD (TUSD) gibi diğer USD-sabitli kripto para birimlerinin alternatifi olduğunu belirtmekte fayda var.

İlginç bir şekilde, token, çok uzun zaman önce San Francisco merkezli kripto para borsasından önemli bir destek aldı. Bu Ekim’de internette yayınlanan raporda, Coinbase müşterilerine USDC’yi tutma ödülleri vereceğini açıklamıştı.

Bu, kullanıcıların Coinbase’de yatırımcılara ihtiyaç duymayacakları ve bunun yerine USDC’lerini Coinbase hesaplarında tutmayı ve % 1.25 APY ödül oranları kazanmayı seçebilecekleri anlamına gelir. Bu özellik ile Coinbase, diğer daha değişken dijital varlıkların bir kısmına kıyasla daha istikrarlı bir değer elde etmek üzere tasarlanan stabil coinlerin kullanılmasını teşvik ediyor.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin