WEX Borsası platformunda neler oluyor? Fiyatlar neden arttı?
WEX Borsası platformunda neler oluyor? Fiyatlar neden arttı?

WEX Borsası platformunda Bitcoin fiyatı 9.000 dolara çıktı: Peki neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz gün, çoğu kripto para birimi borsasında Bitcoin’in fiyatı 6.300 dolar ile 6.400 dolar arasında işlem gördü. Ancak, eskiden BTC-e olarak bilinen WEX Borsası platformunda Bitcoin’in fiyatı yaklaşık 9.000 dolara kadar çıktı. Fiyat artışı 16:00’dan 18:00’a kadarlık bir süre içinde gerçekleşti. Bu süre içerisinde Bitcoin fiyatı 7.800 dolardan 8.999 dolara yükseldi.

WEX Borsası platformunda neler oluyor? Fiyatlar neden arttı?

WEX’teki Bitcoin fiyat değişikliği, Güney Kore piyasalarındaki fiyatları adeta çocuk oyuncağı gibi gösteriyor. Fiyat yükselişi başlamadan önce Bitcoin platformda 7.800 dolardan işlem görüyordu. Bu rakam, o zamanki küresel ortalama BTC fiyatından yüzde 22 daha yüksek.

WEX, piyasadaki en popüler kripto para borsalarından biri değil. CoinMarketCap verilerine göre günlük işlem hacmi yaklaşık 39 milyon dolar olan WEX, piyasadaki en popüler 32. borsa konumunda. Kısa bir zaman diliminde böyle büyük bir değişikliğin ortaya çıkması, bazı kişilerin bu işin arkasında başka planların olduğunu öne sürmelerine neden oluyor.

Borsada Bitcoin’in fiyatı şu anda 7.412 dolar seviyesinde

Yazım sırasında WEX, Bitcoin fiyat artışına ilişkin şu ana kadar herhangi bir açıklamada bulunmadı. Bir Twitter gönderisine göre, platform bugün planlı bir bakım sürecine girecek. Bakım süresince tüm hesap işlemlerinin askıya alınması bekleniyor. Platformda Bitcoin’in fiyatı şu anda 7.412 dolar seviyesinde. WEX daha öncede tartışma konusu oldu. Bir yıl önce, platformun bir çalışanı olan Alexander Vinnik, Yunanistan’da tutuklandı. Vinnik, BTC-e platformu aracılığıyla kara para aklama nedeniyle suçlanıyor.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin