bitcoin sembolü
Finansal kurumların üzerine Batman’i andıran Bitcoin sembolü yansıtıldı

Finansal kurumların üzerine Batman’i andıran Bitcoin sembolü yansıtıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Slovakya genelinde meydana gelen protestoların bir parçası olarak, ülke çapındaki finans kurumların binalarının üzerine Bitcoin sembolü yansıtıldı.

Protesto, Paralelni Polis adındaki kripto para grubunun Slovak üyeleri tarafından başlatıldı. Çok sayıda fotoğraf ve video, grubun Monero ve Bitcoin logolarıyla Slovakya merkez bankası da dahil olmak üzere çeşitli bankacılık kurumlarına yansıtıldığını gösteriyor.

Kripto grubu açıklamasından bir bölüm şu şekilde:

bitcoin sembolu merkez bankasindaEdebiyat için Gutenberg ne ise bankacılık sistemi içinde kripto paralar aynı. Kilise nasıl kitapların manüel yeniden yazımı üzerinde kontrolü kaybettiyse, merkez bankaları da yeni kripto paralar üzerinde kontrolü kaybediyorlar. Slovak bankaları, kripto paraların sınırsız imkânlarını kucaklamak ve ortaya çıkan kripto şirketlerini desteklemek yerine, devlet düzenleyicileri ya da belirsiz mevzuatlar nedeniyle karanlıkta kalıyor. Kripto şirketleri için bir cadı avı ve kripto borsalarına yönelik işlemlerin engellenmesi devam ediyor. Bankalar bu aydınlanma ile 15. Yüzyılda olduğu gibi devrime yol açan kitap teknolojisinin engellenme girişimi gibi olan karanlığın üstesinden gelmeye çalışıyor. Aynı mantalite şimdi 21. Yüzyılda yeni bir Blockchain merkezsiz döneminin yükselişini engellemeye çalışıyor.”

Bitcoin sembolü yansıtılarak yapılan protesto Avrupa’nın kripto paralara olan negatif tutumlarından dolayı yapıldı

Bu protestolar, Avrupa’nın kripto paralara yönelik sergilediği olumsuz ve engelleyici tutumları sonrası meydana geldi. En son Polonya’nın ülke içinde faaliyet gösteren kripto borsalarına yönelik hizmetlerini son veren karar bardağı taşıran son damla olmuş gibi görünüyor. Bitconist tarafından bildirildiği üzere, Polonya Bitcoin birliği, finansal hizmetlerin reddedilmesi konusunda düzenleyicilere şikâyette bulunarak, Polonya bankaları “sanal para varlıklarını piyasadan kaldırma amacını açıkça” belirtmelidir şeklinde bir yorumda bulundu.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin