Western Union
Western Union kripto para transferleri konusunda hazır olduğu mesajını veriyor

Western Union kripto para transferleri konusunda hazır olduğu mesajını veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyaca ünlü para transferi şirketi Western Union, küresel kripto para adaptasyon hızını yakından izlediğini ve müşterileri için herhangi bir zamanda bir ödeme seçeneği olarak kripto paraları eklemeye hazır olduğunu söyledi. Western Union’un küresel para transferi başkanı Odilon Almeida’ya göre, kripto paraları şirketin genel para birimi haline getirmek kolay bir iş:

Western Union bugün her türlü para birimini kabul etmeye hazır. Zaten 130 para birimi ile çalışıyoruz. Bence kripto para, insanlar ve işletmeler arasında alış veriş için dünyanın dört bir yanında para ya da varlıklara alternatif bir seçenek haline gelebilir. Bu olursa, kripto paraları platformumuz ekleme konusunda hazır oluruz.

Şirket, nakit ve kripto arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olmak için iyi bir konumda. Öyle ki WU, kripto paraların milyarlarca banka hesabına ve yarım milyondan fazla perakende acentesi konumuna erişmesini sağlayabilir.

Western Union 2015’ten beri Ripple ile test çalışmaları yapıyor

Western, 2015’ten bu yana Ripple’ın sınır ötesi ödeme teknolojisini aktif olarak test ediyor. Şirket bu testlerin devam ettiğini söylüyor. Olumsuz ön sonuçlara rağmen, Western Union CEO’su Hikmet Ersek, şirketin xRapid ile yaptığı testlerin erken ve potansiyel olarak “çok küçük” olduğunu belirtti.

WU, fiat’ı dijital olarak transfer ettiğinden, şirket, Blockchain ve kripto para entegrasyonunun sorunsuz bir şekilde olmasını bekliyor. Küresel para hareketi için devasa bir rampa olarak, Western Union, mali hizmetler endüstrisinde, kriptoya uygulanabilir ve ana akım ödeme seçeneği olarak ilk önemli markalardan biri olabilir.

Ersek’in söylemi, dijital para birimlerinin ve fiat para birimlerinin kesişme noktasında yer alan yeni hibrit ekonomide, tüketicilerin tercih ettikleri döviz cinsini seçmeye giderek daha fazla izin verdikleri anlamına geliyor.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin