Ether görünümü
Ether görünümü kritik hareketli ortalamaların üstüne çıkarak gelişiyor

Tarihte bir ilk: Teknik gösterge Ethereum boğalarını tespit etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ayı sezonunda Bitcoin, Ethereum, EOS ve Litecoin gibi kripto para fiyatlarında ve bir iyileşme olması yatırımcıların içine su serpti. GlobalBlock’un kurucusu David Thomas mail üzerinden, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

 Tüm ana kriptoparalarda bir zıplama var gibi görünüyor. Kripto çöküşünün sona erdiğini göstermek için kripto para birimlerinde daha uyumlu bir hamle olacak. Bu yılki büyük bir hamleden sonra, yatırımcıların pazara geri dönüşleri hız kazanacak.

Bloomberg’in teknik göstergesi Ethereum için bir ralliye işaret ediyor

Eter için, ilk defa bir teknik gösterge, ralli başlangıcına işaret ediyor ​​olabilir. Yatırımcıların trend dönüşlerini tespit etmek için kullandıkları GTI VERA Convergence Divergence teknik göstergesi, Eylül ayından bu yana ilk kez olumlu bir sinyal verdi. Trend, daha fazla kazanım ve potansiyel yıl sonu boğa koşusunu gösteriyor olabilir. Teknik göstergenin potansiyel satın alma sinyallerine işaret ettiği son seferde, kripto paranın bir ay boyunca yükseldiği belirtiliyor.

Ether, değerinin yüzde 90’ını kaybetti

Ethereum, Pazartesi günü yüzde 18 oranında artarak 96,73 dolara ulaştı. Ancak, üçüncü en büyük kripto para birimi, uzun zamandır düşüş eğiliminde ve Şubat ayından bu yana değerinin yüzde 90’ını kaybetti. Aynı tarihte Bitcoin yüzde 12 yükseldi, EOS yüzde 36, Litecoin yüzde 31 değer kazandı. ProChain Capital’ın başkanı David Tawil, canlı bağlantı sırasında konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Bu teknik gösterge daha önce kimsenin fark edemediği bir olaya işaret ediyor. Kim bilir belki de ether boğalarını yakında görebiliriz.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin