ripple
Ripple 'ın 200 milyon dolarlık yatırımı başka bir XRP düşüş dönemi başlatabilir mi?

Western Union CEO’su Hikmet Ersek: “Ripple bizden beş kat daha pahalı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Western Union CEO’su Hikmet Ersek, Brainstorm 2019 konferansında konuşurken kripto para birimleri ve özellikle de Ripple hakkında görüşlerini bildirdi. Ödemeler devi, Ripple’in teknolojisini bir süredir test ediyor ve beş denemeden sonra elde edilen sonuçlar Western Union’ın Ripple’dan beş kat daha ucuz olduğunu gösteriyor. Bu ilginç bulguya rağmen, şirket halen kripto para birimleri ve para transferindeki rolleri konusunda iyimser.

Ripple, MoneyGram’da %10 pay kazandırıyor

Ersek, Western Union’ın yalnızca kripto ve diğer Blockchain ile ilgili projelere yatırım yapan özel bir yatırımcı grubuna sahip olduğunu doğruladı. MoneyGram, Ripple ödemelerini, sınır ötesi havale için birleştirecek ve Ripple’a 50 milyon dolar yatırım yapacak. Yatırım Ripple’a MoneyGram’da %8 ile %10 arasında bir pay kazandırıyor. Ersek’e göre:

MoneyGram bir şeye ihtiyaç duyuyordu ve Ripple’da bir şeye ihtiyaç duyuyordu, bu yüzden iyi bir anlaşma gibi görünüyor.

CEO daha sonra şunları söyleyerek yenilikçi ortaklıklara açıklığını gösterdi:

Dinle, hey, ben açığım, herhangi bir maliyet tasarrufu, herhangi bir yenilik. Ben buradayım. Hemen yarın bir anlaşma imzalayabiliriz.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin