WeMakePrice kripto para kabul etmeye başlıyor.
WeMakePrice kripto para kabul etmeye başlıyor.

Güney Kore’nin en büyük e-ticaret sitelerinden WeMakePrice kripto para ile ödeme seçeneği getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Wemepu olarak da bilinen, Güney Kore’nin en büyük e-ticaret sitelerinden WeMakePrice kripto para birimleri ile ödeme kabul etmeye başlıyor.

Aralarında Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’in de bulunacağı 12 farklı kripto para birimini ödeme seçeneklerine eklemeyi planlayan şirket, ülkenin en büyük kripto para borsası Bithumb ile ortaklaşa çalışacak.

WeMakePrice kripto para ile ödeme kabul eden ilk Güney Koreli e-ticaret sitesi oluyor

Yerel medya organlarına göre WeMakePrice, Bithumb ile mevcut ödeme platformu OneThePay’e kripto para birimlerini ekleme üzerinde işbirliği yapıyor. Entegrasyon tamamlandıktan sonra, mevcut WeMakePrice kullanıcıları kripto para birimlerini kullanarak ürün ve hizmetleri satın alabilecek.

Bithumb’a kayıt şartı yok

Bithumb kripto para birimlerinin WeMakePrice sistemine entegrasyon sürecini yönlendirirken, kullanıcıların WeMakePrice platformunda kripto para birimlerini kullanabilmek için Bithumb’a kaydolmaları gerekmeyecek.

Kripto para birimleri mevcut altyapıya entegre edileceğinden, kullanıcılar ek bir uygulamaya gereksinim duymadan ödemelerini kolaylıkla yapabilecek.

“Daha büyük bir girişimin parçası”

Güney Kore’nin ana akım medya kuruluşlarından HanKyoReh’e konuşan WeMakePrice sözcüsü, şirketin kripto para birimlerini tüketicilerin ödeme sürecini kolaylaştırmak için daha büyük bir girişimin bir parçası olarak dahil etme kararı aldıklarını söyledi.

Kripto para birimlerini ödeme sistemimize dahil etmek, tüketicilerimiz ve müşterilerimiz için ödeme işlemlerini daha uygun hale getirme girişimimizin bir parçası. Mobil fintech uygulamalarını, puanları ve kripto para birimlerini etkili ödeme yöntemleri olarak görüyoruz.

Birincil ödeme seçeneği olarak kripto paraları sunmak bir ilk

Ülkenin bir diğer ana akım medya kuruluşu Ocutnews, bu olayın büyük bir e-ticaret platformunda ve perakendecide ilk defa yaşandığını bildirdi. Zira daha önce hiçbir e-ticaret sitesi, birincil ödeme seçeneği olarak kripto para birimlerini sunmamıştı.

Kripto para birimleri her geçen gün daha fazla benimseniyor

Dün, Japonya’nın en büyük elektronik marketinin Bitcoin ödemelerine başladığını bildirmiştik. Bic Camera ile birlikte ülkenin kripto para ile ödeme kabul eden ikinci elektronik perakendecisi olan Yamada, Japon kripto para borsası BitFlyer ile ortak çalışacağını duyurmuştu.

Bitcoin ve Ethereum gibi önemli kripto para birimlerinin farklı sektörlerde benimsenmesiyle, kripto piyasasının önümüzdeki dönemde tüketicilere daha fazla hitap etmesi bekleniyor.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin