Weiss Ratings: “Ethereum ve EOS, TRON'dan daha sağlam ve dayanıklı bir sisteme sahip.”
Weiss Ratings: “Ethereum ve EOS, TRON'dan daha sağlam ve dayanıklı bir sisteme sahip.”

Weiss Ratings’ten çarpıcı TRON açıklaması: “Ethereum ve EOS, TRON’dan daha iyi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal araştırma ve analiz devi Weiss Ratings, Justin Sun’un geliştiricilerin projelerini TRON ağına taşımaları gerektiği yönündeki açıklamalarına bir cevap olarak Ethereum ve EOS’un daha iyi bir platform olduğunu söyledi.

Weiss Ratings: “Ethereum ve EOS, TRON’dan daha sağlam ve dayanıklı bir sisteme sahip.”

Weiss Ratings yakın zamanda bir tweet attı. Tweette hem Ethereum hem de EOS’un TRON’dan daha sağlam ve dayanıklı bir sisteme sahip olduğunu söyledi. Bu nedenle, geliştiricilerin TRON ağına geçiş yapmaları için bir neden olmadığını belirtti.

Ethereum Blockchain’i, TRON’un kendi ağına geçmesinden önce dapps ve akıllı sözleşmelerin inşası için lider bir platform halindeydi. Nitekim TRON, Ethereum Blockchain’den ayrıldı. EOS’da aynı zamanda, merkezi olmayan özerk bir kurum modeli aracılığıyla akıllı sözleşmeler ve endüstriyel ölçekli merkezi olmayan uygulamaların yerleştirilmesi için geliştirilmiş bir platform oluşturdu.

Justin Sun 7 Aralık’ta, TRON’un çok daha üstün olduğunu iddia etti. Aynı zamanda, Ethereum ve EOS platformlarında bulunan geliştiriciler için bu platformların uygun olmadığını ve projelerinin daha iyi geliştirilmesi için geliştiricileri TRON ağına geçiş yapmaya teşvik etti.

dapp islem hacmi

TRON her zaman Ethereum’a meydan okudu

Sun, her zaman Ethereum’a meydan okuyarak, geliştiricileri daha hızlı ve daha güvenilir olduğunu iddia ettiği TRON’a geçiş yapmaya çağırdı. Bitguild geçtiğimiz günlerde oyun uygulamasını (Bitizens) TRON ağına geçiren ilk şirket oldu. Bunun dışında geliştiriciler Sun’ın tavsiyesine pek kulak vermedi.

TRON, web’i desantralize ederek tekil hedefine ulaşmak ve geliştiriciler için uygun bir ortam oluşturmak için çok çalıştı. Bunu başarmak için TRON’un başlattığı bazı ürünler arasında, en önemli TRON Sanal Makinesi (TVM) ve halihazırda lansmanı üzerine çalışılan  zk-SNARKS gizlilik protokolü özelliği bulunuyor. Bu nedenle, Weiss Ratings’in şirketin başarısı hakkında çok vokal olan Sun’a karşı koyması kripto topluluğunu şaşırttı.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin