weiss ratings xrp

Weiss Ratings XRP için not artırımına gitti! Peki, bu XRP için ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, 0,325 dolara ulaşarak tüm kripto pazarı ile birlikte hafif bir yukarı yönlü bir ivme kazanıyor. Bu arada, derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings XRP ile ilgili bir alım sinyali verdi.

XRP hakkındaki olumlu gelişmeler sonrası Weiss Ratings XRP’nin notunu C+’dan B-‘ye yükseltti

XRP fiyatı, kripto para piyasaları ile paralellik göstererek olumlu fiyat hareketleri gösteriyor. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada, 0,3255 dolar fiyatı ile yaklaşık yüzde 1,16 oranında hafif kazançlar kaydettiği görülüyor. Dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi, geçtiğimiz hafta yukarı doğru yükselmeye başlamıştı. Ve fiyatı 0,372 dolar seviyelerini gördü. O zamandan beri, aşağıdaki grafikte gördüğünüz gibi, XRP sürekli olarak 0,319 ila 0,352 dolar aralığında dalgalı bir fiyat hareketi görünümü veriyor.

ripple

XRP, 12.8 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 216 milyon dolarlık 24 saatlik işlem hacmini yönetiyor. XRP/USD biraz pozitif olsa da XRP/BTC paritesi hala yüzde 0,60 ile kırmızı renkte.

Mevcut fiyat konumu ise bilindiği gibi şu anda iyi bir durumda değil. Zira bilindiği gibi XRP, en iyi zamanlarında 3 dolar seviyesine ulaşmıştı. Ancak, Weiss Ratings XRP’nin şu dönemde alım için oldukça uygun olduğunu dile getiriyor.

Bildirildiği üzere, XRP, kripto endüstrisindeki ilk Derecelendirme Ajansından bir not yükselmesi aldı. Önceki notu C + olan kripto paranın notu derecelendirme kuruluşu tarafından bu kez bir B – olarak revize edildi. Büyük bir gelişme olmasa da, “B –“ notu Weiss Ratings’de satın alınabilir anlamını taşıyor.

XRP sıcak bir varlık haline geldi

Bu not artırımın temel nedenleri ise iki gelişmeden kaynaklandığı belirtiliyor. İlki merkezsiz yapıya geçiş ikincisi ise Codius’un uygulanması.

Codius, akıllı bir sözleşme oluşturmak veya inşa etmek isteyen herkes için kullanılabilen açık kaynak kodlu bir güvenli platformdur. Bu, insanların bloktan geliştirilmeleri gerekmediği ve Blockchain üzerinde denemelerin daha yaygın olarak kullanılabileceği anlamına geliyor.

Merkezi olmayan bir parçaya gelince, tartışmalı bir konu olan Ripple’in CEO’su ve CTO, XRP’nin bir merkezsiz ve menkul kıymet olmadığı konusunu yeniden vurguladı. CTO David Schwartz, ayrıca XRP’nin Bitcoin ve Ethereum’dan daha merkezsiz olduğunu söyledi. Görünüşe göre, merkezi olmayan yapının iyileştirilmesi, bu not artışına önemli ölçüde yardımcı oldu.

Merkezi olamayan yapıya doğru hareket etmek ve XRP’nin bir menkul kıymet olmadığı gerçeğini daha da güçlendirmek, kripto para borsalarında listelemeyi hızlandırmaya kesinlikle yardımcı olacak bir gelişme. Dahası, Codius uygulaması ve xRapid’in daha geniş bir şekilde benimsenmesi, XRP fiyatlarını yükseltmede kesinlikle sağlam bir rol oynayacak gibi gözüküyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin