TRON
TRON artık bir numaralı dApp platformu - Kripto Para Haber

Weiss Ratings: “Tron projesinin popülaritesi reddedilemez”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Weiss Ratings tarafından atılan son twitlerde Tron projesinin zaman içinde popüler olduğunu kanıtladığını ve TRX/USD paritesinin şu anda en iyi 10 proje arasında bulunduğunu belirtti. Weiss Ratings ekibi, Tron’un proje eleştirileriyle zor zamanlar geçirdiklerini de kabul etti:

Weiss Ratings, daha önce Tron’u eleştirmişti

Weiss Ratings ekibinin bu yorumları, TRON’un kriptonun bir aldatmaca olmadığını kanıtlamak için eski bir SEC görevlisi ile anlaştığı ve Tron’un zor anlar yaşandığını twitledikleri zamanlar da oldu. Twit, Tron’un Ethereum ve diğer projelerin white paperlerinden alıntı yaptığını varsaymaya devam etti. Twit, ayrıca Tron’u kaynak kodunu gizlemek ve karşılaştıkları herhangi bir sorunu parayla çözmeye çalışmakla ve dosya adlarını değiştirmekle suçlamıştı.

#Tron, #crypto’nun bir aldatmaca olmadığını kanıtlamak için eski bir SEC yetkilisini işe aldı. #Ethereum’dan kod attığını ve kaynak kodunu gizlemek için dosya adlarını değiştiren diğer projelere girdiklerini düşündüler. Tron’un sorunları çözmenin yolu ona para atmak. #TRX #BTC #Bitcoin

TRX/USD paritesi neden boğa görünümünde?

Weiss Ratings ekibinin ilk ifadesini daha da ayrıntılandıran TRX’in şu andaki pazar kapitalizasyonuna göre 9. sırada olduğunu görüyoruz. Ayrıca Stellar ile Tron arasındaki fark sadece 200 milyon dolar. TRX şu anda 0,0267 dolar değerinde ve geçen hafta boyunca, ilk 10 dijital varlığın geri kalanı ya değer kaybetmiş ya da yatay hareket etmiş iken orta derecede kazançlar gösteren tek coin oldu.

TRX aşağıdaki nedenlerden dolayı boğa görünümüne sahip

  • Weiss Ratings tarafından belirtildiği gibi, proje oldukça popüler. Tron topluluğu tüm sosyal medya platformlarında aktif ve yoğun şekilde yer alıyor.
  • BitTorrent (BTT) token satışına sadece 2 gün kaldı. 28 Ocak – 3 Şubat arasında gerçekleşecek. Token satışı, TRX ve ayrıca BNB’de bir miktar heyecan meydana getirdi. Son durumunda ise token satışı da BNB kabul edilecek.
  • İlk BTT airdropu 11 Şubat’ta yapılacak. İlk airdrop sonrası TRX sahipleri, her ayın 11’inde Şubat 2025’e kadar BTT airdroplarını almaya devam edecek. Bu, TRX’i elinde tutmak için 6 yıllık bir teşvik programı sunuyor.
  • Proje yeni DApp’ler, akıllı sözleşmeler ve daha fazlasını karşılamaya devam ediyor. Justin Sun, Tron ağındaki mevcut gelişmeyi aşağıdaki twiti ile şu şekilde özetliyor:

#TRON’un 150’den fazla #Dapps ve 300’den fazla akıllı sözleşmesi var. Tron.dapp’a göre, 7 adet merkezsiz borsa (DEX), 6 koleksiyon oyunu ve 30 Dapps aracı mevcut. Dapp ekosistemi nispeten çok yönlü ve organik bir büyüme eğilimi gösteriyor.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1088743690061791233

ethereumworldnews

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin