Bitcoin’de önemli bir dönüm noktası: 1 milyon barajı geçildi!
Bitcoin’de önemli bir dönüm noktası: 1 milyon barajı geçildi!

Flaş kripto para haberleri: Tom Lee’nin boğa koşusu, Ripple ve XRP, Ethereum, TRON, Stellar, Litecoin ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tom Lee’nin ikinci kez Bitcoin’i 25 bin dolara çıkarmasıyla ICE’den yeni fiyat hareketine kadar flaş kripto para haberleri ile kendinizi güncel tutun.

Bitcoin ve kripto para haberleri

Fundstrat’taki araştırma sorumlusu, Bitcoin’in 25.000 dolara çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını düşünüyor. Ancak Fox Business ile yapılan yeni bir röportajda Tom Lee, bunun ne zaman olacağını tahmin etmenin zor olduğunu söyledi.


Geçen yıl, Lee, BTC’nin fiyatının 2018 sonunda 25.000 dolar olacağını öngördü, ancak nihayetinde bu öngörüyü 15.000 dolara düşürdü. Bitcoin yılı 3.750 dolarla bitirdi.

Ripple ve XRP haberleri

Kripto borsası Bitstamp, Ripple ve dijital varlık XRP arasındaki farkları ve bağlantıları vurgulayan görsel bir açıklayıcı yayınladı.

https://twitter.com/Bitstamp/status/1088828847816990720

XRP defteri, Ripple’in üye bankalar ağına ve ödeme sağlayıcılarına güç sağlayan teknoloji omurgası olsa da, çoğu üye ödemeleri yapmak için gerçekten XRP olmayan bir Ripple çözümü kullanıyor. Bu ürün, bankaların gerçek zamanlı olarak birbirlerine mesaj atmasını sağlayan xCurrent’dir.

Ethereum haberleri

Blockchain startup’ı Filament, özerk bir aracın akülerini şarj etmek ve nasıl token alışverişinde bulunabileceğini göstermek için Ethereum akıllı sözleşmesini kullanan bir konsept kanıtı oluşturdu. Ayrıca, “araç” ev temizlik robotu olan bir Roomba’dır.

TRON haberleri

TRON’un Blockchain platformunu BitTorrent’in dosya paylaşım programı ile bütünleştirme çabasından sorumlu olan yönetici, iki teknolojinin mükemmel bir eşleşmede olduğunu söylüyor.

NiTRON’daki açılış konuşmasında Justin Knoll, şirketin BitTorrent’i Blockchain’e nasıl bağlamayı planladığını ve işbirliğinin kullanıcılara nasıl fayda sağlayacağını ele alıyor.

Stellar, Litecoin, Bitcoin Cash, EOS, Cardano ve daha fazlası

Bakkt ve New York Borsası’nın sahibi olan Intercontinental Exchange, 60’tan fazla dijital varlık için gerçek zamanlı piyasa verilerini yayınlamaktadır. İşte ilk 10 ve daha fazla parayı içeren tam listeye bir göz atın.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin