Güçlü altcoin enflasyonunu devre dışı bırakabilir
Güçlü altcoin enflasyonunu devre dışı bırakabilir

Weiss Ratings: Ripple ve Stellar değerlerini ispatlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ve Stellar, Ethereum ve EOS’un konumlarını ele geçirirken 24 saatlik kazançlar kaydediyorlar. Her iki kripto para da düşüş pazarda güçlü duruyor. Bu sırada IOTA (MIOTA) ve BAT da sırasıyla yüzde 4 ve 10 oranındaki kazançlarla yeşil renkte.

Weiss Rating, Bitcoin ve diğer kripto paraları değerlendiriyor

Weiss Crypto Ratings’in belirttiği gibi, kripto paraların bu pazarda kendi paylarına sahip olmaları onların gücünü gösteriyor. Ayrıca piyasada iyi performans gösteren diğer altcoinler arasında IOTA (MIOTA) yüzde 4 oranındaki artışıyla dikkat çekti. IOTA şu anda 1,14 milyar dolarlık piyasa değeriyle ile 0,43 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir başka öne çıkan altcoin ise son 24 saatte yüzde 10’dan fazla değer kazanan ve 0,222 dolar seviyesinde olan Basic Attention Token (BAT). Ancak düşüş döneminde, en yüksek kayıplar veren kriptolar arasında yer alan BAT, 0,1873 dolara kadar geriledi.

XRP ikinci poziyonda, XLM ise beşinci pozisyonda dans ediyor

Bitcoin’in 5.390 dolar seviyesine düştüğü ve şu anda %0,57 düşüşle 5.614 dolar seviyesinde seyrettiği kırmızı piyasanın ortasında, kripto para birimlerinin büyük bir çoğunluğu, Ethereum da 180 dolar seviyesinin altına düştüğü için değerlerini yitirdi. Bu çöküşün toplam piyasa kaybı yaklaşık 34 milyar dolar. 

Bununla birlikte, kırmızı pazara rağmen, XRP ve Stellar ticareti konsolide edebildiler, kırmızı bölgeye girdiler, ancak nispeten düşük bir yüzdeyle. XRP şu anda kırmızı pazarda bile Ethereum’un yerini alarak 2. pozisyonda oturuyor. Öte yandan Stellar, EOS’un 5. pozisyonu aldı.

Ripple fiyat grafiği
Ripple fiyat grafiği

Ripple ve Stellar fiyatlarında son durum

Yazım sırasında XRP, 19,2 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahipken, yüzde 2,5’e yakın oranlarda değer kazanarak 0,477 dolardan işlem görüyor.

Stellar fiyat grafiği
Stellar fiyat grafiği

Stellar (XLM), yüzde 4,64 oranındaki artışla 0,2434 dolar seviyesinde ve 4,6 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. Kripto paranın son birkaç gün içindeki en düşük değeri 0,2159 dolar oldu.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin