bchabc ve bchsv
Binance BCHABC ve BCHSV desteğini resmen açıkladı

Binance BCHABC ve BCHSV desteğini resmen açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tüm kripto piyasasının gözünün üstünde olduğu ve gündemi oldukça meşgul eden Bitcoin Cash hard forku sonunda BCHABC ve BCHSV tokenlerinin piyasaya çıkması ile gerçekleşti. Hard fork öncesinde ve dünkü süreçte, çok fazla sorun ve karışıklığın meydana geldiği de gözlerden kaçmadı. Ancak şu an ortamın sakinleştiği görülüyor.

Sabah saatlerinde ise Binance’nin resmi twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama geldi. Binance attığı son twit ile BCHABC ve BCHSV dağıtımını tamamladıklarını kamuoyuna bildirdi. Ayrıca kripto borsası hard fork öncesi portföylerinde BCH bulunduran kullanıcılara bu dağılımın bire bir oranında yapıldığı da söyleniyor.

BCHABC ve BCHSV bugün Türkiye saatiyle 11.00’da ticarete açıldı

Hard fork sonrası ortaya çıkan bu iki coin ise Binance kripto para borsasında BTC ve USDT çiftleri ile işlem görecek. Ayrıca Binance’nin web sitesinden yaptığı duyuruya göre Bugün TSİ’ye göre saat 11.00’de kripto paralar işleme açıldı.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, Bitcoin Cash ile ilişkili her şeyin kullanıcı hesaplarından kaldırıldığını da belirtti. Bu açıklama ise hard fork süreci sonrası ortaya çıkan Bitcoin Cash ABC ve Bitcoin Cash SV tokenleri ile ticaret yapmaya hazır olduklarını gösteriyor.

Binance’den aldığımız verilere göre ise şu an BCHABC dolara uyarlanmış değeri, son 2 saatte yüzde 3’e yakın bir düşüş ile 294 dolardan el değiştirirken, BTC karşısında yüzde 1 artış sağlayarak 0,05252 BTC’den işlem görüyor.

Binance verilerine göre BCHSV’de ise işlemler çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Buna göre son 2 saatlik fiyat hareketlerinde hızlı yükseliş sürüyor. BCHSV’nin Binance’de oldukça volatil başladığını söyleyebiliriz. Son rakamlarda yüzde 100’e varan oranlarda bir artış dahi görüldü.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin