Weiss Kripto Sıralaması açıklandı: Birinci Bitcoin veya Ethereum değil!
Weiss Ratings, nihayet Bitcoin'e sağlam bir 'A' veriyor

Weiss Ratings, nihayet Bitcoin’e sağlam bir ‘A’ veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen derecelendirme kuruluşu Weiss Ratings, Bitcoin’in genel derecelendirmesini B’den sağlam bir A’ya yükseltti ve böylece tüm kripto paralar arasında teknolojik olarak en gelişmiş olduğunu verdiği bu en yüksek not ile teyit etmiş oldu.

Weiss Ratings Bitcoin’i en yüksek derecede değerlendiriyor

Bağımsız derecelendirme kuruluşu, Bitcoin’in genel olarak Weiss Crypto Rating’inin BTC’yi en teknolojik ve ekonomik olarak gelişmiş kripto para sınıfında değerlendirerek “A” notunu verdi.

Dünyanın bir numaralı kripto parası BTC, şu anda Weiss Sıralamasında aldığı en yüksek puan olan A notuyla birinci sıradaki yerini alıyor.

Bitcoin geçen sene Ocak ayında C+ notuyla değerlendirilmişti

Sadece bir ay önce, Bitcoin Ocak 2018’de ‘C +’ notu aldıktan sonra ‘B –‘den B’ye yükseldi.

Weiss Ratings, 2019’un başından bu yana kripto paraların 3 kritik faktörle gelişme gösterdiğini raporluyor. Bu faktörleri ise adaptasyonda görülen gelişim, Bitcoin’in teknolojik evriminde görülen önemli geliştirmeler ve yüksek derecede yatırım fırsatı oluşturması olarak tanımlıyor.

Weiss Ratings özetle, yıllar içinde en iyi temel ve değer kombinasyonunun desteklediği yeni bir boğa piyasasının başlangıcında olunduğunu dile getiriyor. Tüm olumlu gelişmeler ışığında önemli bir fiyat düzeltmesi görülürse bunun satın alma fırsatı olarak görülebileceğine vurgu yapılıyor.

Weiss Ratings’in kurucusu Martin D. Weiss, ForkLog ile paylaşılan bir haberde, BTC’nin 2018 Ocak ayında verdikleri C + ‘dan notu sonrası uzun bir yol kat ettiğini söyledi.

Weiss Ratings göstergesi Bitcoin’de (BTC) ‘güçlü al’a döndü

“O zamanlar, derecelendirme modelimiz, Bitcoin’e yatırım yapma riskinin sınırın dışında olduğunu, teknolojisinin eski olduğunu ve ağının tıkandığını gösteriyordu” şeklinde bir açıklaması oldu.

Aralık ayında dip seviyesini gördükten sonra Bitcoin değeri 190 günden daha az bir sürede dört kat arttı. Bugün ise, yatırımcılara verdiği ödül risklerden ağır basıyor. Teknolojisi güncellendi. Ağı normale döndü. ‘

Şirket, Bitcoin’i aylar önce ‘al’ seviyesine yükseltmişti ve şimdi ise Bitcoin’i ‘güçlü al’ olarak değerlendiriyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin