Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings, mükemmel altcoin’in puanını düşürdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve altcoin’lerle ilgilenen tek yetkili finansal derecelendirme kuruluşu olan Weiss Ratings, EOS’un teknoloji puanını düşürdü. Haber, kripto paranın yeni bir merkezileşme problemleri ile karşı karşıya kalmasından sonra geliyor.

Altcoin artık mükemmel değil

EOS, Weiss Ratings’e göre en iyi dijital para birimi olarak kabul edildi, bu sayede Bitcoin ve Ethereum’u geçti. Kripto para, teknoloji/sahiplenme bölümündeki en yüksek notu aldıktan sonra zirveye çıkmayı başardı. Bu tanım hemen fark edildi ve Ethereum rakibi duyurunun hemen ardından iki basamaklı bir fiyat artışı yaşadı.

Bununla birlikte, Block.one hisse senetlerinin geri alımı ile ilgili haberler, altıncı en büyük kripto para biriminde uzun zamandır rahatsızlık veren merkezileşme korkularını yoğunlaştırdı. Sonuç olarak, EOS şimdi A’nın yanında rahatsız edici bir eksi işareti alıyor ve puanı A+’tan A-‘ye düşüyor.

Diğer merkezileşme sorunları

Cardano, Stake Proof (PoS) algoritmasına dayanarak “gerçekten merkezi olmayan” bir Blockchain’i başlattığını iddia ediyor. Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson liderliğindeki IOHK kısa süre önce yeni bir Cardano yol haritası yayınladı. Şimdi, tam merkeziyetsizlik kazanması gereken projenin, bir sonraki aşaması olan Shelley’nin başarılı olup olmayacağı halen merak ediliyor.

Bir başka ünlü Blockchain 3.0 projesi olan IOTA, uzun zamandır beklenen “Coordicide” güncellemesiyle merkezi koordinatöründen kurtuldu.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin