Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings: “Mevcut Bitcoin düzeltmesi, 2015’den beri BTC için en iyi satın alma fırsatını sunuyor”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in (BTC) bazı borsalarda 8.400 dolara kadar yükselişi, tüm dünyadaki yatırımcıların dikkatini çekti. En popüler dijital varlığın yakın gelecekte yükseliş trendini devam ettireceğini öngören analistler ve uzmanlar var. Tanınmış bir derecelendirme kuruluşu olan Weiss Ratings ise Bitcoin için 2015’ten beri en iyi satın alma fırsatının bu dönem olduğunu belirtti.

23 Mayıs’ta, Weiss Ratings, derecelendirme kuruluşunun baş kripto analisti Juan Villaverde’ın Bitcoin düzeltmesinin ve 2015’ten beri en iyi satın alma fırsatının içinde bulunduğumuz dönem olduğunu öne sürdüğü bir twit attı.

Weiss Ratings, Bitcoin’in geleceğinden ümitli

Kısa süre önce yayımlanan bir makalede Villaverde, bir boğa piyasası başladıktan sonraki ilk düzeltmenin kripto para piyasasına girmek için en iyi zamanlardan biri olduğu yorumunu yapmıştı. Örneğin, Ocak 2012’de, Bitcoin, dip seviyesinden 7 dolara yükseldiğinde, dijital paranın yüzde 45’lik bir düzeltme yaşadığını söylüyor. Ancak, bu düzeltme aslında ,2013 yılında sanal paranın 1.200 ABD dolarına ulaşmasını sağlayacak olan yeni bir boğa piyasasının başlangıç ​​noktasıydı.

Aynı durumun 2015 yılında, Bitcoin 500 dolara ulaşmasının ardından birkaç gün sonra 300 dolara düştüğünde görüldüğünü hatırlattı. Villaverde, Bitcoin de tarihin tekerrür edip etmeyeceğinin belli olmadığını ancak zaman geçtikçe temellerin daha sağlam ve daha iyi hale geldiğini gösteriyor.

Verilere bakıldığında Bitcoin kullanımı tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın bir konumda ve 24 saatlik işlem hacimleri, 2017’de Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında yaşanan seviyelere yakın. Aynı zamanda, ücretler, ağ için bir sorun değil ve en düşük seviyelerinde bulunuyorlar. Dahası, bu, her bloğun daha fazla sayıda işlem gerçekleştirmesine izin verecek olan Segregated Witness’in (SegWit) benimsenmesiyle daha iyi hale gelecek.

Bitcoin’in mevcut durumda CoinmarketCap verilerine göre 8.086 dolar seviyesi ile 8.000 dolar psikolojik direncinin üzerinde hareket ettiğini görüyoruz. BTC,  ayrıca 143.3 milyar dolar piyasa değeri ile tüm piyasa pazar payının yüzde 56,7’sini oluşturuyor.

bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin