Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings, en yüksek notu verdiği kripto para birimlerini açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En büyük kripto para derecelendirme şirketi Weiss Ratings, geçtiğimiz hafta aralarında Bitcoin’in de olduğu bir dizi büyük kripto para biriminin derecesini düşürdü.

Weiss Ratings, Bitcoin ve bazı kripto paraların notunda indirime gitti

Önceden bildirildiği gibi Weiss Ratings tarafından, BTC’ye ilk kez bir A, “A -” ve “güçlü bir satın alma” önerisi verildi. Ağustos ayında BTC bu notu kaybetti ve “B +” seviyesine düşürüldü. Şimdi, bir ay sonra not, “B” den “B-“ ye düşürüldü. Bir önceki düşüş, Bitcoin piyasasının Haziran ayında gözlenen yüksek seviyelerden satılmasından sonra gerçekleşti ve ardından BTC’ye “A” derecesi verildi.

Not düşüşü Ağustos’taki fiyat düşüşünden kaynaklanıyor olabilir. Bir BTC yatırımının potansiyel riski önceden olduğu gibi “adil” olarak kabul edilir. Ancak Bitcoin’in potansiyel ödül notu da “iyi”den “zayıf”a düştü. Nitekim, BTC’nin genel risk/ödül notu “C” den “D +” ya düştü.  Bununla birlikte, teknoloji/benimseme notu “A”, birincisi “iyi” ve ikincisi “mükemmel” olarak derecelendirildi.

Weiss Ratings’in en yüksek notu verdiği ilk 10 kripto para biriminin listesi

Her iki durumda da Weiss Ratings’in güncel listesinde not indirimi yapılan tek kripto para Bitcoin değil. Örneğin; Binance Coin, Ripple, Monero ve IOTA’nın da notları C+’dan C’ye çekildi. Ayrıca Stellar C’den C-‘ye, EOS ise B-‘den C+’ya düşürüldü. Bu arada NEO’nun notu C’den C+’ya yükseltildi. Weiss Ratings şu açıklamayı yaptı:

Weiss Crypto Ratings’in sadece teknoloji ve benimseme gibi uzun vadeli, nispeten istikrarlı faktörleri değil, yatırım riski ve ödül gibi kısa vadeli, değişken faktörleri de yansıttığını unutmayın. Bu nedenle, notlar bazı sıklıklarla değişebilir. Weiss Ratings’in en yüksek notu verdiği ilk 10 kripto paranın listesi şu şekildedir:

Weiss Kripto Derecelendirmeleri Bitcoin'i düşürdü, Bazı Altcoins, NEO 102 Ups

Cryptonews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin