stellar
Stellar tarihinin en büyük airdrop’una hazırlanıyor

Stellar tarihinin en büyük airdrop’una hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Stellar Kalkınma Vakfı ve mesajlaşma hizmeti Keybase Pazartesi günü Stellar’ın beş yıllık tarihinin en büyüğü olan ve 120 milyon dolar değerinde 2 milyar XLM airdrop’unu açıkladı. Önümüzdeki 20 ay boyunca, Keybase kullanıcıları aylık 100 milyon XLM airdrop’una katılabilecek.

Şirkete göre, Keybase şu anda sunduğu çeşitli hizmetlerle 300.000 aktif kullanıcıya sahip. Yapılan duyuruya göre kullanıcıların airdrop ile XLM alabilmeleri için kimlik doğrulaması yapılmış bir Keybase hesabı ve XLM cüzdanına sahip olması yeterli. XLM, airdrop ile aylık olarak gönderilecek.

Şirket, programın “temel başarı hesaplamalarına”na bağlı olarak airdrop’un en az 3 ay devam edeceğini garanti ediyor.

Stellar, adaptasyon çabalarına devam ediyor

Stellar Kalkınma Vakfı CEO’su Denelle Dixon, Keybase’in daha büyük benimseme stratejisinin önemli bir parçası olduğunu söyledi. Stellar ve Keybase, Mart 2018’den beri beraber çalışıyorlar. Stellar, şu ana kadar Keybase’in B Serisi finansman turunu kapatacak kadar büyük bir yatırım yaptı.

Dixon, airdrop’un yalnızca Keybase kullanıcıları için değil, şirketin vizyonunu da destekleyen bir yatırım olduğunu söyledi. Dixon, Keybase’in 300.000’lik güçlü kullanıcı tabanının, kripto ile ortak olarak paylaştığını belirtti.

Yenisini geliştirmek yerine sağlam bir kripto para kullanmak

Keybase, Mayıs 2019 tarihinde Stellar ile adaptasyonunu gerçekleşti. O tarihten bu yana yapılan güncellemeler ile Stellar ile sıkı bir bağ kuran girişim, şimdi ise airdrop ile bu bağı daha da güçlendiriyor.

Keybase’de, kullanıcılar Stellar’ı farklı kullanıcılara ve telefon numaralarına (Keybase hesabı olmayanlar da dahil) gönderebilecek veya hatta arkadaşlarıyla çevrimiçi bahisler yapabilecekler. Bir sözcü, Keybase’in önümüzdeki aylarda web üzerinde XLM tabanlı ödeme işlevleri de dahil olmak üzere daha fazla özellik ekleyeceğini söylüyor.

airdrop ortaklığı, diğer mesajlaşma uygulamalarının kendi kripto paralarını çıkarma çabalarını artırmasıyla ortaya çıkmış olabilir.

Yaklaşık 300 milyon kullanıcıya hizmet verdiğini iddia eden Telegram, önümüzdeki ay merakla beklenen Telegram Open Network’u (TON) başlatmayı planlıyor. Şu an itibariyle, uygulamada ve ayrıca bağımsız geliştirme yoluyla kripto para gönderme için birden fazla yöntem var.

Tabii ki Facebook da işin içinde. Şirketin WhatsApp, Instagram ve Messenger hizmetleri, 2,7 milyar potansiyel kullanıcıyla Telegram’dan çok daha büyük. Libra ile ilk hedef, stabil coin’in Facebook’un sahip olduğu mesajlaşma platformlarıyla uyumlu olması.

Keybase, görünüşe göre, Twitter’ı örnek almış durumda: kripto para geliştirmekle uğraşmak yerine mevcut olan sağlam bir tanesini kullanmak.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin