weiss ratings kripto tahminleri

Weiss Ratings’den 2019 ve sonrası için iddialı kripto tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2019 yılının başlaması ile birlikte bir çok kuruluş bu yıla dair tahminlerini teker teker açıklıyorlar. Kripto dünyasına dair yaptığı analiz, anket vb. çalışmalarla bilinen Weiss Ratings de kripto para ekosisteminde 2019 yılı ve sonrasında neler olabileceğine dair 7 iddialı kripto tahminleri ile yeni bir çalışma hazırlamış.

Weiss Ratings’in kripto paralara özel sitesinde yaptığı kripto tahminleri

2017, kripto para yatırımcıları için harika bir yıldı. 2018 bir felaketti. Şimdi, 2019’da ne olacak?

Cevaplarımızı vermeden önce, tüm yatırımcıların 2018’in yalnızca piyasa fiyatı düşüşü açısından bir felaket olduğunu bilinmesi gerekir. Piyasanın temel dayanakları açısından bakıldığında ise aynı zamanda büyük bir ilerleme yılıydı.

Bizi Blockchain’in ötesine götüren yenilikçi bir yaklaşım olan Hashgraph geliştirildi. Aynı zamanda Blockchain dışı bir yaklaşıma da dayanan Holochain tüm dünyaya tanıtıldı. Bitcoin işlemlerini hızlandırmak için Lightning Network hayata geçirildi.

EOS Mainnet piyasaya sürüldü ve bu durum benimseme ölçümlerinde göze çarpan bir dalgalanma olarak kayda geçti.Ve yatırımcılar nihayet, hizmet tokenlerinin (utility token) sağladığı son derece zayıf korumaları, ayrıca pazarın temel sağlığı için olumlu bir değişiklik olduğunu fark etti.

Biz buna iyi bir ilerleme diyoruz, felaket değil.

2019’a bakıldığında kripto tahminleri üzerine yaptığımız analizimiz iki modele dayanıyor:

  • Büyük pazar eğilimlerinin zamanlamasını tahmin etmeye yardımcı olan döngüsel modelimiz
  • Coinleri en yüksek risk, ödül, teknoloji ve benimseme kombinasyonuyla tanımlayan derecelendirme modelimiz.

Bu iki model, haftalık olarak analiz edilen onbinlerce veri noktasından etkilenir. Her ikisi de 2019 ve sonrası için yedi öngörüyü desteklemek için bir araya geliyor…

Tahmin 1: Bitcoin, bir değer deposu olarak giderek daha fazla kullanılacak

Bitcoin’in saklama maliyeti neredeyse sıfır. Taşınması son derece verimli. Güvenli. Ve hiçbir hükümet tarafından el konamaz.

Başka hiçbir varlık bu özellik kombinasyonunu sağlamıyor. Sonuç olarak, başka hiçbir varlık şu anda bir değer deposu olarak Bitcoin ile rekabet edemiyor.

Sonuç: Bitcoin gerçek bir dijital altın olma yolunda ilerliyor.

Tahmin 2: Bitcoin fiyatı tekrar yükselecek ve tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak

2015 yılında, Bitcoin yüzde 70 veya daha fazla düşüşle sonuçlanan dört ayrı ayı dönemine maruz kalmıştı. Her seferinde, sözde “uzmanlar” Bitcoin’in öldüğünü yazmıştı. Ancak her seferinde Bitcoin toparlandı ve aşağıdan zirveye ortalama yüzde 6.300 kazanç sağlayan yeni bir boğa piyasasına girdi.

Ardından, geçen yıl Bitcoin’in beşinci büyük ayı piyasasına tanık olduk. Ve yine, uzmanlar “Bitcoin için ölüm” ilanını çıkarma konusunda geç kalmadılar.

Az sayıda insanın fark ettiği konu ise 2018 fiyatlarındaki düşüş sayesinde, piyasanın zayıf halkalarının çoğunun piyasadan ayrıldığıdır. Bu arada, piyasaya olan inançları yüksek olanlar sağlam durdu ve hatta daha fazla Bitcoin biriktirdi.

Birinci nesil kriptolarda bilinen eksikliklerin giderilmesinde büyük ilerleme kaydedildiğinden, Dağıtılmış Ledger Teknolojisi ilerlemeye devam etti.

Seçilmiş coinler arasında kabullenme heyecanlı bir şekilde gelişti. Ve genel olarak, yeni bir boğa piyasası için sağlam temeller atıldı.

Sonuç: 2019 yılında, önceki ayı piyasalarından sonra olduğu gibi, Bitcoin tekrar yükselecek ve tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkacak.

Tahmin 3: Belirli altcoinler göreceli belirsizlikten önceki tüm zamanların en yüksek değerlerinin 20 katına kadar çıkabilir.

Altcoinler tipik olarak daha az bilinir ve daha az likit varlıklardır. Ancak, aralarında, üstün teknolojiye sahip birkaçı gerçek dünyadaki artan adaptasyonu ile yükseliş yaşayabilir. Sonuç olarak, tüm zamanların en yüksek noktalarına dönebilirler. Bazıları daha da yükselebilir. – önceki zirvelerinin 20 katı kadar.

Tahmin 4: Seçilmiş bir kripto grubu, yeni bir internet türü oluşturmak için rekabet edecek.

EOS, Cardano, Holochain ve diğerleri gibi coinler, şu anda dünya çapında daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir web olan Internet 3.0’ı oluşturma sorumluluğunu taşıyor.

Diğer kriptolar da sırada olup henüz piyasada bile değildir. Bu arada, birçok benzeri rakip bu alana girmeye devam ediyor.

Çoğu en sonunda başarısız olacaktır. Ancak potansiyel ödül çok büyük. En gelişmiş kripto paralar sunulduğu şekilde Internet 3.0 oluşturmayı başarırsa, bir gün piyasada trilyonlarca dolar değerinde olabilirler.

Tahmini 5: Seçilmiş bir başka kripto para grubu bankacılık dünyasında kuralları değiştirebilir.

Bitcoin yeni nesil dijital ödeme ağı olarak oluşturuldu. Ancak şu ana kadar bu hedefine ulaşamadı. Öte yandan, Ripple’ın XRP’si ve Stellar bu mücadeleye giriyor. Finansal piyasaları, havale işlemlerini, banka transferlerini ve daha fazlasını yerinden etme potansiyeline sahipler.

Özellikle Ripple’in XRP’si, küresel bankacılık sisteminin dev ödemeler ağı olan SWIFT’in yerine geçmeyi hedefliyor. SWIFT’in pazarından pay alıp bazı alanlarda yerini almayı başarabilirse, XRP’nin sonunda dünyanın 1 numaralı kripto para olma olasılığı gündeme gelecektir.

Tahmin 6: Bitcoin taklidi paralar kaybolacak

Pek çok kripto para, ekosisteme yeni bir şey getirmedikleri için basit bir nedenden dolayı kaybolma ihtimalleri yüksek görünüyor.

Piyasa değeri ile ilk 10 arasında bulunan bazıları Bitcoin Cash, Bitcoin SV ve Litecoin dahil olmak üzere bu tanıma uyan kripto paralar. Bu tür coinler için yenilikçi bir kullanım örneği yoktur. Zamanla kaybolma olasılıkları ise bu yüzden yüksek.

Tahmin 7: Yeni paralar ilk 10’a fırlayacak

Holochain, Hedera Hashgraph ve diğerleri gibi yeni coinler, bugün hala göreceli olarak karanlık görünmelerine rağmen, gündeme gelebilir ve pazar sermayesine göre ilk 10’da kendine yer bulabilirler.

Bunlar, internetin yeni güven katmanı olabilecek Blockchain dışı dağıtılmış defter projelerdir. Bu nedenle, tokenleri Blockchain tabanlı rakiplerinden daha hızlı bir şekilde değer kazanabilir.

weisscryptocurrencyratings

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin