30 Ağustos Bitcoin fiyat analizi: Destek ve direnç noktaları, beklenen yön ve çok daha fazlası
30 Ağustos Bitcoin fiyat analizi: Destek ve direnç noktaları, beklenen yön ve çok daha fazlası

İşte Bitcoin için en ünlü uzmanlardan 2019 fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra merkezli kripto komisyoncusu GlobalBlock’un kurucu ortağı ve yöneticisi David Thomas, 2018’i “açıkça Bitcoin ve kripto para birimleri için korkunç” olarak nitelendirdi.

Bitcoin ve kripto para endüstrisi vahşi batı olarak görülüyor

Kripto uzmanı şunları ise görüşlerini şöyle aktardı:

Kripto para birimi endüstrisi bugüne kadar vahşi batı olarak görülüyor. Bu terim, herhangi bir yeni olgunlaşmamış finansal piyasa sektörü için kullanılan bir analoji. Hükumetler ve kurumlar geçen yılki alana bakıyorlar ve büyük hamleler yapmak için bekliyorlar, ancak tereddüt, düzenlemenin en iyi nasıl uygulanabileceği konusunda değerlendirme yapılıncaya kadar şu anda en baskın güç.

Peki uzmanlar 2019’da ne öngörüyor ve Bitcoin’e ne olacak?

Mike Novogratz, eski Goldman Sachs fon yöneticisi ve Galaxy Digital‘in kurucusu. Olumlu Bitcoin tahminleri veren tarafta. Thomas Lee Mike Novogratz tahminleri hakkında şunları söyledi:

Mike Novogratz, 2018 boyunca, incelenen çeşitli tahminler verdi. Sonraki bir boğa koşusunda, Bitcoin’in 20.000 ABD dolarını geçmesi beklenebilir.

Bitcoin ödeme platformu Bitpay’in CCO’su olan Sonny Singh, bir numaralı kriptonun en yüksek değeri olan 2017 yılındaki 20.000 dolar fiyatına geri dönebileceğine inanıyor.

Öte yandan, Bitcoin Cash’in kurucu ortağı ve şu anda Bitcoin SV’in başında bulunan Calvin Ayre, önde gelen kriptonun 2019’da tüm değerini kaybedeceğini ve 0 dolara düşeceğini söyledi.

Fon yöneticisi Tom Lee ve Sam Doctor, Bitcoin’in 2019’un sonunda 36.000 dolara ulaşabileceğini ve tüm beklentilerin üstüne çıkabileceğini belirttiler.

Bitcoin 8-10 bin dolar arasında olacak

Başka bir tahminde bulunan uzmanlardan David Thomas, Bitcoin’in fiyatı ile ilgili şunları söyledi:

Olumlu haber, ETF’ler ve düzenleme ile Bitcoin’in 2019’da 8.000 ABD doları ile 10.000 ABD doları arasında toparlanacağına inanıyoruz.

Coincomments

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin