Weiss Crypto Ratings: XRP, Stellar, EOS ve Cardano B- derecesine sahip
Weiss Crypto Ratings: XRP, Stellar, EOS ve Cardano B- derecesine sahip

Weiss Crypto Ratings: XRP, Stellar, EOS ve Cardano yatırım yapmak için en iyi kripto paralar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal araştırma ve inceleme hizmetleri sunan bir firma olan Weiss Crypto Ratings, XRP, Stellar, EOS ve Cardano’yu yatırım yapılacak en iyi kripto para birimleri olarak ilan etti.

Weiss Ratings’e göre, bu dört kripto para önemli özelliklere sahip

Weiss Ratings, bu dört kripto paranın önemli özellikleri bir araya getiren az sayıdaki kripto para olduğunu vurguluyor. Ayrıca henüz hedefledikleri aşamaya gelememiş olsalar da iyi bir gelişme gösterdiklerini de ekliyor.

Weiss Ratings, XRP ve Stellar’ın ağırlıklı olarak hızlı mali transferler için işletmelere ve diğer kuruluşlara hitap ettiğini belirtiyor. Buna karşılık, EOS ve Cardano’nun sanal topluluklar olarak daha fazla tasarlandığını, her bir katılımcı projenin gelecekteki yönünü etkilediğini söylüyor.

Weiss Ratings’e göre, bazı kötü projeler sektörün itibarına zarar verdi

Weiss Ratings yazarları arasında yer alan Martin D. Weiss, PhD ve Juan M. Villaverde’ye göre, bu dört kripto para mükemmellik için inşa edildi ve tam olarak kendi hedeflerine ulaşma yeteneğine sahip bir teknolojileri var. Aynı zamanda, özellikle son 10 ay içinde, benimsenme ölçümlerini hızla geliştirmekten zevk alıyorlar.

Weiss Ratings’e göre, bazı kötü projeler sektörün itibarına zarar verdi. Bu yüzden de yatırımcılar bazı kripto paralara temkinli yaklaşıyor. Ayrıca ayı piyasasında bu dört kripto paranın hırpalandığını da ekliyor. Derecelendirme şirketi, kripto para piyasaları bir kez daha yükselip yatırımcı hissesi büyük bir şekilde geri döndüğünde bu kripto paraların piyasa performansının çok iyi olabileceğini iddia ediyor.

Weiss Crypto Ratings: XRP, Stellar, EOS ve Cardano B- derecesine sahip

Dört kripto paranın hepsi Weiss Ratings’den B- derecesini aldı. Weiss Ratings’in kripto para derecelendirme standartlarına göre, herhangi bir B veya daha yüksek bir not, satın alınacak kripto paraları gösteriyor. Weiss Ratings’e göre Bitcoin’in hala bir C+ notuna sahip olmasının nedeni, zayıf risk/ödül metrikleri. Yavaş işlem hızları, ölçeklemenin zorluğu, zayıf yönetişim ve daha fazlası dahil olmak üzere modası geçmiş teknoloji.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin