Önümüzdeki 10 yıl için fiyat tahminleri yükseliş yönünde!
Önümüzdeki 10 yıl için fiyat tahminleri yükseliş yönünde!

İşte Bitcoin 10. yıl dönümünü kutlarken kripto paralara ilişkin fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

31 Ekim, Bitcoin’in “Bitcoin: Bir Eşler Arası Elektronik Nakit Sistemi” başlıklı white paper’ının Satoshi Nakamoto tarafından bir mail listesinde yayınlanmasının 10. yıl dönümüydü. Bitcoin’in 10. yıl dönümünü kutlarken uzmanlar fiyat tahminlerini de paylaştı. İşte önümüzdeki 10 yıl içerisinde Bitcoin ve diğer kripto paraların ne olabileceğine dair fiyat tahminleri…

Kripto boğalarına göre, piyasa spekülasyonu düşüşte ve Bitcoin için uçma zamanı!

2018 kripto pazarları için zor bir yıl oldu. 20.000 ABD doları olan Bitcoin fiyatı en yüksek seviyesinden 6.000 ABD dolarına kadar düştü. Ancak düşüşün ardından sürpriz geldi. Son 2 ay içinde Bitcoin sabit kaldı, aslında kripto paranın istikrarı dünyanın en iyi paralarından ve endekslerinden daha iyi.

İki aydır Bitcoin 6.200 dolar ve 6.800 dolar aralığında işlem görüyor. Bu fiyat istikrarı kripto boğaları tarafından çok takdir ediliyor. Uzmanlara göre, piyasa spekülasyonu düşüşte ve piyasa daha az volatil olan bir pazara dönüşüyor.  Bu nedenle sektördeki kripto boğaları yakında fiyatların hızla yükseleceğini belirtiyor.

Iqbal Gandham: “Gelecek on yıl, Bitcoin için iyi bir yıl olacak.”

İngiltere’nin genel müdürü Iqbal Gandham, önümüzdeki 10 yılın Bitcoin için pozitif olacağını söylüyor. Iqbal Gandham açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin geçtiğimiz on yılda büyük direnç gösterdi. Uçuculuk dalgasına bürünmeyi başardı ve ölçeklenebilirlik ile ilgili soruları yanıtlamaya başladı. Fiyat tahminleri, zaman zaman değişken olsa da, faydası arttıkça ve spekülasyon azaldıkça diğer varlıklar ile aynı doğrultuda düşecek. Gelecek on yıl, Bitcoin’in para transferi ve ödemeleri söz konusu olduğunda önemli bir yıl olacak. Herhangi bir başlangıç ​​fikrinde olduğu gibi, ilk günler her zaman risklidir, ancak bunların şu anda az ve çok uzak olduğunu hissediyorum.

Nigel Green

Nigel Green: “Bitcoin’in sektördeki hakimiyetinin ikinci on yılda büyük ölçüde azalacağına inanıyorum.”

Bir başka tahmin de, Bitcoin’in kısa bir süre sonra gelişen bir kripto para birimi endüstrisinde güçlü bir rekabetle karşılaşacağını öngören, İngiltere merkezli finansal danışmanlık firması deVere Group’un kurucusu ve CEO’su Nigel Green’den geldi. Nigel Green, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin, kripto devrimini başlatan şeydi ve dünyanın parayı işleme biçimini değiştirdi, işlem yaptı, iş yaptı ve varlıklarını, diğer şeylerin yanı sıra, sonsuza dek yönetir. Her şey Bitcoin ile başladı. Bununla birlikte, Bitcoin’in kripto para birimi sektöründeki nüfusunun ve hakimiyetinin ikinci on yılda büyük ölçüde azalacağına inanıyorum. Bunun nedeni, kripto para biriminin toplu olarak benimsenmesiyle birlikte, giderek daha fazla dijital varlığın hem özel sektörde hem de kamu sektöründeki kuruluşlar tarafından başlatılacağından kaynaklanıyor. Bu, Bitcoin için rekabeti artıracak ve pazar payını düşürecek.

Önümüzdeki 10 yıl için fiyat tahminleri yükseliş yönünde!

Nigel, bugünün 400 milyar dolarlık kripto para piyasasının önümüzdeki on yıl içinde 20 trilyon dolar seviyesine ulaşacağını tahmin ediyor. Nigel konuya yönelik şunları söylüyor:

Fiat paranın uzağında devam eden bir değişim var ve bunun ivmesi sadece önümüzdeki 10 yıl içinde artacak. Kitlesel benimsenme hızını arttıracak ve kripto para piyasası 20 trilyon dolarlık bir piyasa olacak. Bitcoin 20. yıl dönümünü kutladığında, pazar tanınırlığın ötesine geçecek.

Son 10 yıl, kripto para için muhteşem oldu ve bu tahmin, önümüzdeki 10 yılın muhteşem olacağına işaret ediyor. Önümüzdeki 10 yılın kripto paralar için neler getireceği konsunda çeşitli spekülasyonlar var, ancak ağırlık pozitif gelişmelerin olacağı yönünde. Bitcoin Bitcoin için sizin fiyat tahmininiz nedir? Bizimle yorum kısmından tahmininizi paylaşabilirsiniz.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin