Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor
Coinbase, kripto para volatilitesi konusunda uyarıyor

Web 3.0 Coinbase’i bir Google yapar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brian Armstrong, Coinbase’in Web 3.0 döneminde kripto ekosisteminin Google’ı olacağını iddia ediyor. Geçtiğimiz günlerde ise benzer bir benzetme Philip Nunn’dan gelmişti. Nunn, Ripple’ı kripto sektörünü Microsoft’u olduğunu söylemişti.

Web 3.0 neler getirecek?

Web 3.0 ya da diğer şekilde değer interneti, kripto para birimlerini ve Blockchain’i geçerli kılmak için tasarlanacağı yönünde çok fazla kullanılan bir terimdir. Ve Web 3.0’ın etkileşimlerimiz ve işlemlerimiz üzerinde çok uzak olmayan bir gelecekte etkili bir rol şekilde oynayacağı düşünülüyor. Coinbase CEO’su Brian Armstrong ise Fortune’ye verdiği bir röportajda şunları söylüyor:

Web 1.0, web’de bilgilerin yayınlanması üzerine oldukça yararlıydı. Google’ın diğer şirketlerin arasında gerçekten işe yaradığı Web 2.0, internetteki etkileşimler, mesajlaşma ve veri paylaşımı ile ilgiliydi. Web 3.0’ın ise İnternet üzerinde değer aktarımı ile ilgili olacağını düşünüyoruz. Coinbase’in kriptonun Google’ı olabileceğini düşünüyorum. Bu uygulamaların internette oluşturulmasının yeni yolu Web 3.0. Ve bu alanda dünyanın lider şirketi olabiliriz.

Web 3.0 döneminde Coinbase Google popülaritesini yakalayabilir mi?

Coinbase kendisini internetin bir sonraki vazgeçilmez aracı olarak konumlandırmaya çalıştığı için Google’a benzetmesi yapılıyor. Ripple ise önümüzdeki yirmi yılda sorunların ve kusurların üstesinden gelebilecek potansiyel sahip görünürken çok daha hızlı gelişen teknolojiyi yakalamaya çalışan bir BT arenasına benzetiliyor.

Ripple Labs, tasarımını ve estetik görüntüsünü Microsoft’un en kötü günlerinde en iyi şekilde kullandığını savunuyor. Aynı zamanda çalışan bir teknolojiye de sahip. Aynı zamanda benzerlikler bununla sınırlı değil.

Üretilen herhangi bir kötü yazılım ve donanımı kucaklaması ile bilinen Microsoft, kendi ekosistemine ve marka kimliğinin etrafındaki paranoyaya rağmen kurduğu egemenlik ile akıllı telefonların kitlesel pazarlaması üzerine yoğunlaşan rakibi Apple’dan tamamen farklıdır.

Ripple, sorunsuz çalışan merkezi bir kripto para birimiyle çalışır. Fakat açık kaynağı, Blockchain’in temsil ettiği merkezi olmayan ruhu ile pek uyuşmadığı konusunda zaman zaman eleştirilere maruz kalır. Yine de The Blackmore Group ve Wealth Chain Group’un CEO’su Philip Nunn, Ripple’ı oldukça etkileyici buluyor.

Ripple “kripto Microsoft” olacak mı? Phillip Nunn açıklıyor

bitsonline

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin