holo skycoin storj
Holochain, Skycoin ve Storj 2019'un parlayan yıldızları olur mu?

Holochain, Skycoin ve Storj 2019’un parlayan yıldızları olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yatırımcılar yükselme potansiyeli olarak ilk olarak ilk 10 kripto paraya bakarlar. Ancak kripto para sıralamasında daha düşük sermayeli altcoinler arasında uzun vadede olağanüstü kazançlar sağlama potansiyeline sahip gizli projeler de bulunduğunu söyleyebiliriz. Biraz araştırma yapıldığında ağır ve sağlam adımlar ile ilerleyen birçok altcoin olduğu görülebilir.Bu haberimizde ise çoğunluk tarafından 2019 yılında çok daha iyi performans göstereceklerine inanılan ve hangi sebepler ile potansiyel görülen Holochain, Skycoin ve Storj kripto varlıklarını sizler için araştırdık.

Holochain (HOT)

Son dönemlerde hızlı bir momentum kazanan Holochain (HOT), şu an ilk elli kripto varlık arasında bulunuyor. Holochain (HOT), Blockchain teknolojisinin ölçekleme problemleriyle sınırlandırılmamış olan devrimci uygulamalara kapı açtığı için gelişimini sürdürüyor. Holochain projesinin asıl amacı ise merkezi sunucuları p2p web uygulamaları ile değiştirmek. Holochain ayrıca bir kişinin akıllı telefonundan Facebook boyutunda bir düğümü çalıştırabilmesini sağlayacak kadar hızlı ve verimli çalışan bir proje.

Merkezi web uygulamalarının artan güvenlik açığı göz önüne alındığında, Holochain uygulamalarının 2019 ve sonrası için büyük bir şansı bulunuyor. Bu proje, web ile nasıl etkileşimde bulunduğumuzu pratik olarak değiştirebilecek bir potansiyele de sahip gözüküyor. Bu mevcut durum şekillendiğinde, Holochain (HOT) değerine pozitif etkisi kaçınılmaz olabilir. Ve 2019’a kadar Holochain piyasada ilk 20 coin arasına adını yazdırabilir.

Skycoin (SKY)

İnternet bugün tamamen ISP’lerle kontrol ediliyor. Bu, merkezsiz web uygulamaları ne kadar başarılı olursa olsun, hala internete bağlanmanın merkezi bir yapıda gerçekleştiği anlamına gelir. Aynı zamanda özellikle gizlilik sorunlarının ve devlet destekli sansürlerin günümüzde mevcut olmasından dolayı bu büyük bir sorunu teşkil eder. Temel olarak, internetin birey tarafından merkezi olmayan, güvenli ve tam olarak kontrol edilebilmesi için, ISP’lerin dışında internet erişiminin bir yolu olması gerektiği anlamına gelir.

Skycoin ise bu mevcut durumu değiştirmek için yola çıkan bir proje. Skycoin’i (SKY) kısaca insanların ISP’lere ihtiyaç duymadan internete erişmelerini sağlayan merkezi olmayan bir proje olarak tanımlayabiliriz. Güvenlik nedeniyle adaptasyon potansiyelinin dışında, Skycoin interneti daha güvenilir ve daha ucuz hale getirebiliyor. Bu özellikle, projenin benimsenmesi için büyük bir teşvik anlamına gelebilir. Bu şekilde Skycoin hızlı büyüyebilir ve kitleler arasında hızlı bir şekilde yayılabilir. Devrim niteliğinde bir amaca sahip olması göz önüne alınarak, bu yolda başarısını arttırdıkça Skycoin benimsenmesinin hızlanması da kaçınılmaz olabilir. Bu bağlamda 2019 yılının en iyi performans gösterebilecek coinleri arasında adını yazdırdığını söyleyebiliriz.

Storj (STORJ)

Hiç kuşkusuz, merkezi olmayan bulut depolama geleceğin en önemli teknolojilerinden biri olacak. Çünkü merkezi bulut depolamadan daha ucuz ve daha güvenilir bir sistem olarak kabul ediliyor. Bu, merkezi olmayan bulut depolama projelerinin, merkezi depolamadan merkezsiz sistemlere geçişleri olarak büyümek için iyi bir şansa sahip olduğu anlamına gelir.

Storj ise merkezsiz sistemlere geçilmesini sağlayan bir proje olarak büyük bir büyüme potansiyeline sahip. Storj büyümesi sadece bireysel kullanıcılara göre değil aynı zamanda yatırımcıların kullanımını yönlendirme konusuna da bağlı. Örneğin, bireyler bilgisayarlarında yer kiralayarak, Storj’dan iyi bir pasif gelir elde edebiliyorlar. Bu, Storj ekosisteminin uzun vadede büyümesinde büyük rol oynayacak bir özellik. Storj kullanımı büyüdükçe, değeri de haliyle artacaktır. Storj, 2019 yılında ilk 50 arasına giremese bile mevcut potansiyeli ile ilk 100 coin arasına girebilir.

Bu üç kripto varlığın üzerinde çalıştıkları projeler devrim niteliğinde ve benzersiz uygulamalar olduğu için büyük kazançlar sağlayabilirler. Bu yüzden bu coinleri yakından takip etmekte fayda var.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin