waykichain
WaykiChain Stabil coin: Yeni Ödeme Devrimi

WaykiChain stabil coin: Yeni Ödeme Devrimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

WaykiChain’in 3 tokenli ekonomi modeli ve genel zincirinin en alt katman teknolojisi tarafından desteklenen dünyanın ilk stabil coini, risk direnci, yönetilebilirlik ve gelişime açık üstün özellikleriyle yeni bir ödeme devrimi başlatmak üzere.

Kripto piyasasındaki stabil coin projeleri genel olarak teminatlarına göre iki ana kategoriye ayrılıyor: Bunlar birebir fiat parayla teminatlandırılmış ve gerektiğinden fazla kripto parayla teminatlandırılmış olanlar. Ayrıca farklı stabil coin tipleri, uygulamada farklı pazar segmentlerine odaklanırlar.

Şu anda, konvertibl olan döviz kurları olarak hizmet vermek, halen stabil coinlerin en önemli uygulama senaryosudur. Bununla birlikte, stabil coin diğer uygulama senaryolarında, iki sebepten dolayı çok sınırlı bir dolaşıma sahiptir:

  1. USDT gibi fiat teminatlı stabil coinlerin teminat varlıklarının aslında blok zincirinde mevcut olmadığı coinler. Bunlarla ilgili şeffaf bir denetim yapmak zordur ve güven derecesi sınırlıdır.
  2. POW konsensüs mekanizmasının genel zincirinde bulunan mevcut ana akım dijital varlık destekli stabil coin (DAI gibi); Bu durum, stabil coin sirkülâsyon verimini sınırlandırır ve daha yüksek frekanslı alanlarda dolaştırılamaz.

Waykichain stabil coini WUSD stabil kripto para pazarında öne çıkabilecek özelliklerle geliyor

Piyasada, daha zengin bir uygulama senaryosunu desteklemek için şeffaf, merkezi olmayan varlık destekli, dolaşımda istikrarlı ve etkili bir mekanizma eksikliği bulunuyor. Blockchain yatırımcılarının dışındaki daha geniş kitlelerin, blockchain üzerindeki ürün ve hizmetler için ödeme yapma konusunda nispeten sabit değerde stabil coinleri kabul etmeleri daha muhtemeldir. Çünkü yatırım yapma istekleri yoktur. Bu nedenle, WaykiChain stabil coin WUSD, pazardaki bu stabil coin miktarındaki boşluğu en iyi şekilde doldurabilir. Ayrıca birçok stabil kripto para arasında öne çıkabilir.

Genel zincirinin alt katmanına dayanarak geliştirilen ilk stabil coin olan WUSD, sözleşmeye dayalı geliştirme türüne göre daha iyi güvenlik, yönetilebilirlik ve genişletilebilirliğe sahiptir.

WUSD, benzersiz “Risk Reserve” mekanizmasıyla güçlü bir risk direncine sahiptir. Teminat varlıkları çok fazla dalgalandığında -siyah kuğu olayı bile istikrarlı bir sisteme tam olarak askıya alınma riskini doğuracak olsa bile- sistem toplam teminat varlıkları miktarının yalnızca bir kısmının girmesine izin verecek bir “borç sınırı” oluşturur. Stabil coin sistemi, böylece büyük miktarda bir tasfiyenin, teminat varlıklarında daha büyük düşüşlere neden olmasını önler.

Ayrıca WUSD, ilk dolaşım desteği olarak WaykiChain DApps ile piyasaya çıkarken, böylece uygulama avantajlarına da sahiptir.

waykichain
WUSD Operasyon Mekanizması, Güvenlik ve Verimlilik Konusunda Daha Mükemmel

Kripto para teminatlı stabil coin WUSD ile WaykiChain, genel zincir ekolojisine bağlı zorluklarla daha iyi yüzleşmeyi ve blok zincir endüstrisinin yanı sıra genel zincir endüstrisinin gelişimine de katkıda bulunmayı hedefliyor.

Waykichain hakkında daha fazla bilgi almak ve güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

– Waykichain –

TelegramTwitterWeb sitesiMedium

PR team: [email protected]

BD team: [email protected]

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin