WAX tokeni OPSkins'in kurucuları tarafından geliştirildi
WAX tokeni OPSkins'in kurucuları tarafından geliştirildi

WAX tokeni piyasada hızla pompalanıyor: WAX yüzde 41’lik bir artış yaşadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz 24 saat içinde, WAX tokeni kripto pazarında hızla pompalanıyor. Kripto para hiçbir zaman görmediği seviyeleri test ediyor ve son 24 saatte %41’lik bir artış yaşadı.

WAX tokeni OPSkins’in kurucuları tarafından geliştirildi

Kripto para düşük bir işlem fiyatına sahip ve kripto piyasasında dalgalanmaya devam ediyor. WAX fiyatının geçici bir pompalanma nedeniyle arttığını düşünen yatırımcılarda var.  2 Temmuz Pazartesi günü saat 03:44’te WAX, 4 dakika içinde toplamda %7,7 oranında değer kazandı.

WAX, kullanıcılarına güvenlik, altyapı veya ödeme işlemlerinde sıfır yatırımla tam işlevli bir sanal pazarda çalışmasını sağlayan merkezi olmayan bir platform. Bu platform, çevrimiçi video oyunu varlıkları için bir pazar yeri olan OPSkins’in kurucuları tarafından geliştirildi.

WAX fiyat grafiği
WAX fiyat grafiği

WAX’ın işlem hacminin %48,04 Upbit’te, %33,37’lik kısmı ise Bittrex’te

WAX tokenleri, Blockchain’in gücünü kullanır ve sanal ürünlerin kolayca kripto para birimi için tokenle değiştirilebilmesini sağlayan yardımcı yazılımlardır. WAX.io, WAX tokeninin artışı ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

WAX tokeni son 24 saatte en fazla işlem yapılan kripto para oldu. Bu paranın  geleceği olduğuna dair çok önemli bir gelişme.

Kripto para, sadece dün değil, bugün de fazlaca artış gördü. 3 Temmuz günü saat 12:18’de WAX, 3 dakika içinde toplam %5,19 oranında değer kazandı. CoinMarketCap verilerine göre, fiyat artışına oldukça fazla sayıda borsa katıldı. WAX‘ın işlem hacmi yüzdesinin çoğunluğu, WAX/BTC çiftinde işlem yapan Upbit’te %48,04 oranında gerçekleşti. Aynı durum, işlem hacminin %33,37’lik bir hacim yüzdesi ile 5 milyon dolar olduğu Bittrex’te de görülüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin