BitMEX CEO’su İngilizlerin en genç Bitcoin milyarderi
BitMEX CEO’su İngilizlerin en genç Bitcoin milyarderi

BitMEX CEO’su İngiltere’nin ilk Bitcoin milyarderi oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası BitMEX CEO’su ve Oxford Üniversitesi mezunu olan Ben Delo, İngiltere’nin en genç milyarderi.

BitMEX CEO’su İngilizlerin en genç Bitcoin milyarderi

34 yaşındaki Delo, BitMEX’i 2014 yılında kurdu ve borsayı kurabilmek için günde ortalama 18 saat çalıştığını söyledi. BitMEX şu anda dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri ve 2 milyar dolar civarında bir günlük ticaret hacmine sahip. Bu Delo’nun başarısının bir göstergesi.

Delo, 2005 yılında Oxford’dan matematik ve bilgisayar bilimleri dalında birinci sınıf derece ile mezun oldu. Delo daha sonra IBM’de yazılım mühendisi olarak çalıştı ve JP Morgan’da başkan yardımcısı asistanlığı görevi yaptı. İngilizlerin en genç Bitcoin (BTC) milyarderi olan Delo, şu an Hong Kong’da yaşıyor.

Winklevoss kardeşler ilk Bitcoin milyarderi

Yaşam şekli olarak girişimci Bill Gates ile ABD’li milyarder yatırımcı  Warren Buffett’ı örnek aldığını belirten Delo, elindeki paranın büyük bir kısmını hayır kurumlarına bağışladığını söylüyor. Ocak ayında Bit Info Charts’in yaptığı araştırmada dünya çapında en az 35 en fazla da 200 Bitcoin milyarderi olduğu belirtiliyor.

Aralık ayında ise, Winklevoss kardeşler Bitcoin milyarderi olan ilk kişiler olarak manşetlerde yer aldı. Winklevoss kardeşler, ellerinde tam 91.166 Bitcoin olduğu ve bunların değerinin yaklaşık 1.063 milyar dolar ettiğini söyledi.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin