Waves (WAVES) en hızlı kripto para olduğunu iddia ediyor!
Waves (WAVES) en hızlı kripto para olduğunu iddia ediyor!

Waves (WAVES) akıllı sözleşmeleri yaygınlaştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz ay, merkezden dağıtılan borsa (DEX) Waves (WAVES)’in günlük işlem hacminde 5 milyon doları aştığını bildirdik ve bunun en önemli nedenini DEX olarak belirttik. Bu hafta Twitter üzerinden Waves (WAVES) tarafından yapılan duyuruda, 10 Eylül’de akıllı sözleşme kabiliyetinin ortaya çıkacağı ve bunun bir dizi yeni özellik getireceği söylendi.

Waves (WAVES) en hızlı kripto para olduğunu iddia ediyor!

Waves kendini kripto dünyasındaki en hızlı Blockchain platformu olarak tanımlıyor ve kripto para gelişiminin öncüsü olmak istiyor. Merkezi bir otoriteye güvenmektense, eşler arası ağlar üzerinde alım satım yeteneklerini geliştiriyor. Çeşitli borsa modelleri olan DEX’lerin büyüyen alanlarının en önemli üyelerinden biri.

Waves, orijinal olarak Ethereum Blockchain tarafından geliştirilen akıllı sözleşme teknolojisine benzer bir yenilik getiriyor. Ancak bu durumda akıllı sözleşmeler, paraları değil hesapları doğrular. Son aşama, işlemlerin merkezi bir doğrulayıcıya güvenmeksizin doğrulanabilmesi. Böylece Waves’in platformunda işlem yapan kullanıcıların yetenekleri genişletilecek.

Birçoğu kripto alanını ileriye doğru iten heyecan verici bir gelişme olarak DEX’leri işaret ediyor. Waves ise kripto ekosisteminin bu heyecan verici gelişimin en ön saflarında yer almaya devam ediyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin