Waves Enterprise hibrit blockchain'i benimsemek için Singapur'a açılıyor
Waves Enterprise hibrit blockchain'i benimsemek için Singapur'a açılıyor

Waves Blockchain oyun geliştiricileriyle ilgili yeni bir projeyi başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ve kripto para platformu Waves, oyun geliştiricileriyle ilgili yeni bir projeyi duyurdu. Amaç programcıların Blockchain teknolojisini farklı oyunlara entegre etmeleri için yeni araçlar sağlamak. Bazı raporlara göre, Waves Blockchain platformu geliştiricileri motive etmek için bir milyon WAVES’lik bir fon oluşturdu.

Waves, geliştiricileri motive etmek için bir fon başlattı

Waves’in arkasındaki ekip, geliştiricilerin Blockchain teknolojisiyle oyunlarını geliştirmesi için motive edici olacak. Yeni bir dizi araç ve yardım ile programcılar, Waves’in fonksiyonlarını oyunlarına yerleştirmeyi daha kolay bulabilirler. Ek olarak, yeni WAVES’in fonu, platformdaki geliştiricilerin ilgisini artıracak. Waves kurucusu ve CEO’su Sasha Ivanov, projenin Waves teknolojisinin çok yönlülüğünü gösterdiğini söyledi. Konuyla ilgili olarak, kurucu şunları belirtiyor:

Bu girişim, Waves Blockchain teknolojisinin çok yönlülüğünü göstermek ve oyun gibi önemli bir sektörde benimsenmesini teşvik etmek için başlatıldı. Oyun sektörünün Blockchain’in hevesli bir uyarlayıcısı olacağına ve yaygın kullanımını yönlendireceğine inanıyorum. Buradaki karşılıklı fırsat göz önüne alındığında, geliştiricilerin Waves ekosistemi içinde projelerini hayata geçirirken gösterdikleri çabadan ötürü ödüllendirmeye hazırız.

Waves Blockchain’ini oyunlarına entegre etmeyi düşünen ekipler arıyor

Bir süre önce, Waves’in arkasındaki ekip akıllı sözleşmeler yayınladı. Aynı zamanda, düzenlenemeyen tokenler oluşturmaya da çalışıyorlar. Bu gelişme çok önemli çünkü dünya çapında büyüyen Blockchain oyunlarının sayısının artması için kritik bir unsur.

Şu anda Waves, ürünlerini Waves platformuna aktarmak isteyen oyun geliştirme ekipleri arıyor. Ayrıca, Waves ağı Blockchain’ini oyunlarına entegre etmeyi düşünen ekipler arıyor. Ek olarak, Waves ayrıca Wave’leri ürünlerine entegre etmek isteyen kullanıcıları arıyor.

Waves Blockchain hizmetleri ve ürünleri ile her iki dünyayı da birleştirmeyi hedefliyor

Waves, onu benzersiz bir ağ yapan çeşitli özelliklere sahip. Kolay bir token oluşturulmasına izin verir, çözülemeyen tokenler içerir, bir yazılım geliştirme seti ve diğer birçok şey var.

Kripto para birimi ve oyun dünyası genişlemeye devam ediyor. Waves, her iki dünyayı da Blockchain hizmetleri ve ürünleri ile birleştirmeyi hedefliyor. Tokenleştirme ile her madde benzersiz hale gelir ve oluşturulma anına kadar yarışabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin