Forbest analistine göre, Bitcoin yakında güçlü bir hareket yapabilir
Forbest analistine göre, Bitcoin yakında güçlü bir hareket yapabilir

Neden Bitcoin yakında güçlü bir hareket yapabilir? Forbest analisti yanıtlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatındaki son durumu değerlendiren Forbest analisti Jesse Colombo’ya göre, 2017’den sonra Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin 2018 yılındaki bir sonraki fiyat hareketi güçlü olacak. Peki Neden Bitcoin yakında güçlü bir hareket yapabilir?

Bitcoin’in volatilitesi, alışılmadık derecede düşük seviyelerde

Analiste göre, Bitcoin’in volatilitesi, azalan üçgen  paterni gibi görünen ince bir noktaya kadar düştü. İronik olarak, finansal piyasalarda, olağan dışı ölçüde düşük volatilite genellikle güçlü, uçucu hareketlerden önce -yani fırtına öncesi sessizlik- ortaya çıkar. Analiste göre, Bitcoin nihayetinde bu kalıbı ikna edici bir şekilde yıktığında, önemli bir fiyat hareketi meydana gelebilir.

Aşağıdaki tabloya göre Jesse Colombo, Bitcoin’in azalan üçgen  paterninin bu yılın Şubat/Mart ayından beri oluştuğunu vurguluyor. Analiste göre, izlemek için temel destek seviyesi 6.000 dolar. Jesse Colombo’ya göre, azalan üçgenler ayı desenleri, bu nedenle burada bir aşağı yönlü hareket olma olasılığı daha yüksek. Ancak analiste göre, üst kısımdaki bir yükseliş hareketi fikrine açık olmak önemli. Ayrıca Jesse Colombo’ya göre, Bitcoin’in başlangıçta tek bir yönde koptuğu, ancak daha kalıcı bir hamle yaparken, sadece karşı yöne doğru ilerlediği, bir baş-sahte hareket riskinden sakınılması gerekiyor.

Forbest analistine göre, Bitcoin yakında güçlü bir hareket yapabilir

Günlük Bitcoin grafiği
Günlük Bitcoin grafiği

Haftalık Bitcoin grafiği, bu azalan üçgen modelini biraz daha iyi gösteriyor.

Haftalık Bitcoin grafiği
Haftalık Bitcoin grafiği

Bitcoin’in volatilitesi, Bollinger BandWidth’e göre alışılmadık derecede düşük seviyelerde, analiste göre bu da büyük bir hareketin yakında ortaya çıkacağını doğruluyor.

Jesse Colombo, güçlü hacimli bu azalan üçgen paterninin bir ralli veya fiyat düşüşü için takip edilmesini tavsiye ediyor.

Forbes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin